Джордж Клуни в „Маската на властта“ (2011) по ТВ7 – видео

Акценти от филмовата програма на TV7 (07.10.2013 – 13.10.2013)

12.10.2013, събота, 23:40ч
„Екстракт” (Extract)
криминална комедия, САЩ, 2009
Режисьор: Майк Джъдж
В ролите: : Бен Афлек, Джейсън Бейтмън, Кристън Уиг

Гледай видео анонс онлайн

Собственикът на фабрика за добиване на Екстракт, Джоел, постоянно се поставя в рисковани ситуации. Пагубното е, че те стават от лоши, по-лоши. Първо бъдещето на компанията е застрашено, защото главният управител предизвиква инцидент. Личният му живот също куца, след като приятелят му Дийн му дава съвет как да тества дали жена му още му е вярна. В Екстракт, нещата не свършват дотук. Новият работник в компанията Синди, се оказва измамник, който планира как да източи значителни капитали от фабриката. За Джоел не остава нищо. Той трябва да се бори, за да си върне компанията и да поправи вече съсипаният си брак. И всичко това, разбира се, е подкрепено с много забавни моменти!

13.10.2013, неделя, 22:40ч
„Маската на властта” (The Ideas of March)
драма, САЩ, 2011
Режисьор: Джордж Клуни
В ролите: : Джордж Клуни, Джефри Райт, Райън Гослинг

Гледай видео анонс онлайн

“Маската на властта” разказва за Стивън, млад и амбициозен прес секретар успял да изгради впечатляваща за годините си кариера в американската политиката.

Но когато се присъединява към екипа на един от най-популярните кандидат-президенти в страната, Стивън става свидетел на задкулисни интриги и заговори с каквито не се е сблъсквал преди.

Номинация за ОСКАР за най-добър адаптиран сценарий.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2013 г.