Джордан се връща с модерна афро-прическа от Валенсия (СНИМКИ)

За малко да си изпусне концерта покрай разкрасителната процедура!

Джордан съчета полезното с приятното при последното си гостуване в Испания тези дни. Той пътува до Кралството за участие, но успя да си направи малка екскурзия и се върна в България зареден с положителни емоции и променен почти до неузнаваемост от нова прическа в африкански стил.

Изпълнителят на “Ара мюзик” пристигна във Валенсия в петък вечерта и веднага се отправи към плажа – разбира се, не за къпане, а за разходка. Той беше очарован от прекрасната плажна ивица, с широка и добре осветена пешеходна алея, обградена от палми и оживена от заведения. Затова в събота веднага се приготви за нова разходка.

Плановете му за обстойно разглеждане на забележителности обаче ненадейно се осуетиха. Минавайки покрай един фризьорски салон, Джордан се удиви от прическата, която правеха на двама испанци там и веднага поиска същата. Тази разкрасителна процедура отне цели 6 часа и певецът за малко да закъснее за участието си в дискотека “BOITE”.

В неделя изпълнителят на “Я повтори” отново не успя да разгледа по-подробно Валенсия, тъй като негови големи почитатели от Хатива, много държали да му покажат града, в който живеят. Той се намира на  60 км. южно от Валенсия и е с население около 30 000 души, 9% от които  са чужденци. Българското присъствие в Хатива също е много силно. Там дори има наше неделно училище – “Св. Иван Рилски”, което Джордан посети. Той се зарекъл при следващото му гостуване в Испания да отдели повече време за разглеждане на това живописно градче, кацнало на брега на река Албаида и на цялата област Валенсия.

Коментари (1)

Публикувано в на 20 октомври 2010 г.