Джордан и нашата гордост на Мисис Свят 2008 при Азис с онлайн видео и снимки

Джордан и нашата гордост на Мисис Свят 2008 при Азис

В България няма мъже, особенно талантливи” това ще констатира Джордан, новоизгрялата поп-фолк звезда на българската сцена, на диванчето във „Вечерното шоу на Азис” утре вечер.

Успехът на изпълнителя звучи като приказка. Един ден той решава да се обади на музикалната компания, в която работи днес и иска да се свърже с управителя.

Представя се с думите: „Здравейте, аз съм Джордан и искам да пея!” Скоро след това следва прослушване и подписване на договор.

Джордан е доста набожен. От дете ходи редовно на църква и пее в църковния хор. Пред Азис той ще сподели, че и сега отдава успеха си на Господ.

И Джордан като Васко не се срамува от ромския си произход, а напротив, смята, че от циганите по-талантливи в музикален аспект няма. Според чаровника расовата дискриминация вече е мит в България.

За личния си живот Джордан не споделя много. Отрича факта да е имал влечение към мъж, но и никога не е имал за цел да бъде с някоя моделка.

Втората гостенка на Азис ще влизе в студиото с корона на главата си – третата най-красива омъжена жена на планетата за 2008 г. – Екатерина Дунева, съпруга на известния ни рали състезател Румен Дунев.

Тя ще сподели, че е очарована от Лас Вегас, от организацията на конкурса и от това, че не е било просто събитие, което събира красиви жени от цял свят на едно място, а е било свързано и с много благотворителни дейности.

Благодарение на предварителен тренинг за издръжливост и бърза ориентация, Екатерина била избрана от журито да води и петте дефилета.

Красавицата ще разкаже, че между кандидатките не е имало завист или негативни чувства, а тъкмо обратното.

Благотворителните събития, в които са участвали всички заедно, и състраданието към децата са ги сплотявали много.

Екатерина ще сподели още, че не съжалява нито за миг, че се е омъжила на 20 години. Според нея много жени чакат цял живот това, което се е случило на нея в толкова ранна възраст.

Освен това е готова е да се снима за „Плейбой” веднага щом те го поискат, за да има с какво да се гордее пред внуците си.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от неделя до четвъртък от 22:00 часа, само по ТВ2.

Коментари (5)

Публикувано в на 13 август 2008 г.