Джони Велинов рецитира стихове в „Истории с Патрашкова“

В първото издание легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов за първи път ще рецитира публично собствени стихове, които пише в моменти на усамотение.

Джони Велинов, който е сред малкото вратари в света, вкарали гол от собствената си врата, никога досега не е признавал за увлечението си по поезията, която не е любимо четиво на футболистите.

В предаването зрителите ще научат още историята на Любо Чаталов – една от първите български кинозвезди, обявени за икони на поколението от 70-те и 80-те години.

Героят от „Илюзия“ и „Бумеранг“ ще разкаже защо се е налагало преди години да продава тенджери и тигани и какво се е случило с кръчмата, която държеше до неотдавна в столицата.

Чаталов ще разкрие подробности за побоя, който му бе нанесен заедно с Иван Иванов преди години, след което те се озоваха в тежко състояние в болница. А травмите им се обаждат и досега.

На финала зрителите ще научат историята на всички кавали на виртуоза Теодосий Спасов и ще разберат къде се намира днес първият инструмент, който уникалният музикант е хванал в ръцете си.

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 17:00 часа, само по ТВ2.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 август 2008 г.