Джони Деп коли хора в „Суини Тод“ по bTV Cinema – видео

Драматичният хорър мюзикъл „Суини Тод: Бръснарят демон от „Флийт Стрийт“ с премиера за България по bTV Cinema

Гледай видео анонс онлайн

Драматичният хорър мюзикъл „Суини Тод: Бръснарят демон от „Флийт Стрийт“ ще направи премиерата си в българския ефир на 3 ноември от 21:00 часа по bTV Cinema.  „Суини Тод“ е шестият пореден общ проект на Тим Бъртън и Джони Деп.

Киноадаптацията на мюзикъла на  Стивън Сондхайм и Хю Уилър, поставен на сцената на Бродуей, разказва извънредно касапска, мрачна и същевременно комедийна история за двойка серийни убийци, които пекат пайове от своите жертви. Действието се развива във Викторианска Англия. Бенджамин Баркър е щастлив баща и добър бръснар. Животът му е променен завинаги, след като е несправедливо обвинен и осъден на доживотен затвор от влюбения в съпругата му съдия Търпин.

Петнайсет години по-късно той се завръща, за да отмъсти за загубеното си щастие. Под псевдонима Суини Тод отваря бръснарница срещу магазинчето за месни пайове на мисис Ловет, която продава най-гадните пайове в Лондон. С нейна помощ той ще се опита да се отърве от всички хора, които някога са му сторили зло или са наранили семейството му, както и да върне дъщеря си, която се намира под попечителството на съдия Търпин.

Суини Тод: Бръснарят демон от „Флийт Стрийт“ има десетки престижни номинации и награди, сред които „Оскар” за сценография, „Златен глобус” за най-добър актьор (Джони Деп) и най-добър филм в категорията „Комедия и мюзикъл”, MTV Movie Award и Teen Choice Award за най-добър злодей, награда „Сатурн” за най-добър хорър и др.

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Джони Деп, Хелена Бонъм Картър, Тимъти Спал, Алън Рикман, Джейни Уиснър, Ед Сандърс.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2012 г.