Джон Траволта като рекетьор в „Игра на пари“ по ТВ7 с онлайн видео и снимки

Джон Траволта като рекетьор в „Игра на пари“ по ТВ7


Акценти от филмовата програма на TV7 за 4 август 2012, събота

„Игра на пари” / „Get Shorty”
4 август 2012, събота, 21:00ч.
Комедия, криминален, трилър, САЩ, 1995г.
Режисьор: Бари Зоненфелд
В ролите: Дани Де Вито, Джон Траволта, Рене Русо, Джийн Хекман

Гледай видео анонс онлайн

Чили Палмър (Джон Траволта) се занимава с рекет за връщане на заеми. Работата го отвежда в Л.А при холивудски продуцент (Джийн Хекман), който закъснява с дълга си и Чили не се поколебава да се включи в ритъма на филмовия бизнес – “спечелва” си филмова звезда (Дани Де Вито), излиза с второкласна актриса (Рене Русо) и посещава най-добрите ресторанти в града.

И всичко би било страхотно за новоизлюпения продуцент, само ако не го преследваха наркотрафиканти и всякакви гангстери. Но това е Холивуд и да пробиеш там не е никак лесно…

„Джордж от джунглата” / „George of the Jungle”
4 август 2012, събота, 23:00ч.
Приключенски, екшън, комедия, САЩ, 1997г.
Режисьор: Сам Вайсман
В ролите: Джон Клийз, Брендън Фрейзър, Лесли Ман, Дейвид Хоберман

Гледай видео анонс онлайн

Дълбоко в сърцето на африканската джунгла, едно дете е отгледано от горилите. Години по-късно, порасналото вече момче Джордж (Брендън Фрейзър), става Крал на джунглата – силен, смел и малко непохватен симпатяга, който с шеметна скорост полита от едно дърво право към дънера на съседното. В странния свят на Джордж случайно попада красивата и богата Урсула. Тогава той напълно изгубва почва под краката си. Джордж напуска джунглата и своите приятели – говорещата горила Ейп, слона с нрав на куче Шеп, и заминава за Сан Франциско. Там предизвиква истински ураган от комични ситуации. Защото човекът от джунглата… си е човек от джунглата.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 юли 2012 г.