Джон Кехоу лекува милиони с книгата си – виж го в „Нощни птици“!


Как се отнася към парите милионерът? Какво е да живееш няколко гониви в усамотение, сред дивите гори на Британска Колумбия?

Тази неделя „Нощни птици“ не е за изпускане! Един от най-продаваните автори в България и по целия свят, който владее техниката на позитивното мислене, Джон Кехоу ще дойде в студиото.

Човекът, чиято книга „Подсъзнанието може всичко“ разказва за лесните начини, по които да се справим с депресията, лошото настроение, страховете и негативните си мисли, пя и разказва интересни истории във вечерния „локал“ на БНТ. И не само!

Канадецът, който изглежда като проповедник на доброто и светлината, твърди, че съзнанието твори реалности, а ние сътворяваме нашето съзнание – т.е. че положителните мисли могат да променят материалния свят, съдбата и късмета ни. Популярна теория, която обаче е систематизирана по един лесен и прост за изпълнение начин и, най-важното – действа!

Самото общуване с Кехоу доставя истинско удоволствие, защото той е харизматичен, искрен и запален, излъчва доброта и позитивна енергия, и истински вярва в онова, което проповядва.

Ще разбереш и как се отнася към парите милионерът, спечелил богатството си с добри съвети, дали част от успеха му не се дължи на актьорския му талант, какво е да прекараш 3 години в усамотение в дивите гори на Британска Колумбия и къде по света хората са най-щастливи… Как да живееш по-добре и да бъдеш щастлив и как да се радваш на изборите, които всеки ден ти предоставя този красив, пъстър и изпълнен с приключения свят?

Ето как – като застанеш пред екрана и прекараш един интересен и полезен час с този успял и ведър човек. „Нощни птици“ е в неделя вечер (23:25 ч.) по БНТ1. Открий силата, въображението и могъществото, скрити в теб!

Виж Шоуто на Иван и Андрей, където Джон Кехоу също гостува:

Коментари (0)

Публикувано в на 27 април 2010 г.