Джон Дигуийд, Свен Вaт, Джош Уинк пускат на морето с „Метрополис“! с онлайн видео и снимки

Джон Дигуийд, Свен Вaт, Джош Уинк пускат на морето с „Метрополис“!

INSOMNIA – Фестивалното лято на Метрополис

Един плаж, един фестивал, един месец и 25 DJs

Прогнозата за юли/август е категорична – oчакват се масови безсънни нощи по Южното ни Черноморие.

За първи път в историята си, пионерите на електронната музика в България – Метрополис са решили да зарадват  родната публика не само с едно лятно парти, а  с цял един месец, през който купонът, посветен на любимата музика ще тече непрестанно, при това на място, което смело можем да определим като едно от най-красивите и девствени места на Българското Черноморие.

Логичното заглавие на поредицата от събития, които извън всякакво съмнение ще променят облика на южното Черноморие е INSOMNIA – името  задълго ще отеква в сърцата и главите на верните последователи на плажните танцови ритуали при изгрев слънце.

Арена на най-амбициозния поект на Метрополис INSOMNIA electronic music festival ще стане златният пясък на девствения Перла Бийч край Приморско – личният плаж на Тодор Живков, официално достъпен за народа едва през последните години.

Доскоро пазената като крепост резиденция на комунистическия лидер – кацнала като бяла птица на брега на най-красивата лагуна по Южното ни Черноморие е избрана от Метрополис за епицентър на поредицата от музикални събития, имащи заложби да станат задължителна спирка в летния график на българските и международни любители на електронния звук.

Уроците по «качествено» безсъние ще се провеждат всяка седмица от 23 юли до 21 август, а лектори ще бъдат култови представители на елита на световната денс сцена.

Mеждународният старт е поверен във вещите ръце на един от пионерите на британската хаус сцена – глобално признатият Ник Уорън, който ще загрее пясъците край  Приморско на 23 юли.

7 август е единствената за тази година дата запазена за България от елитарния Джон Дигуид, който трудно може да скрие пристрастията си към българската публика и златните ни плажове.

Топ диджеят идва с новата звезда на Bedrock Records – израелският продуцент Гай Джей.

Черешката на тортата е Кайзерът на техното Свен Ват, който ще направи дебюта си на родното ни Черноморие с първото си плажно парти на 12 август.

Два дни по-късно, на 14 август, е планиран истински диджей маратон – METROPOLIS BG ALL STARS – над 12 часов ивент с най-добрите имена на родната сцена. Фестивалът ще бъде закрит на 21 август, когато за големия финал директно от Филаделфия ще долети Джош Уинк – един от първите международни гости в историята на Метрополис и българската електронна сцена.

Първите промоционални билети за фестивалните нощи ще бъдат пуснати в продажба от утре – 1 юли в мрежата на Еventim в цялата страна.

ARE YOU READY?!?

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юли 2010 г.