Джоанна влиза в „Ара мюзик“ – горката, каква тежест мъкне! (снимка)

Джоанна е най-новото попълнение в каталога на компанията, но идва заредена с от всичко по много

Атрактивната певица Джоанна е най-новото попълнение в редиците на една от водещите музикални компании у нас – „Ара мюзик”. Лично шефът на фирмата Виктор Касъмов взел решението да подпише с гласовитата изпълнителка след сериозен кастинг. Певицата стартира кариерата си в каталога на „Тянков ТВ”.

От „Ара мюзик” са категорични, че Джоанна не е разкрила още пълния си потенциал. По тази причина тя ще стартира в новата музикална компания не с нова композиция, а с нов и по-модерен вариант на последната й песен – „Забравям те”.

Около Нова година се предвиждат и снимките на клип към новата версия на парчето, което ще се върти ексклузивно по „Фен ТВ”. Вече текат преговори с известен наш спортист, който да изпълни главната мъжка роля в клипа. Сюжетът на видеото е вдъхновен от истинска любовна история на Джоанна, след драматичния край на която тя подстрига до голо дългата си черна грива.
В момента певицата е с къса руса коса, което я доближава доста до визията на Джина Стоева. Тя е много щастлива, че с Джина вече са в една компания, защото много я уважава като изпълнител. Сигурна е, че двете няма да се карат заради сходния им имидж, а дори след време биха могли да направят и общ проект.

Чуйте песента, която предстои да бъде преработена:
Джоанна – Забравям те

По инфо на M-sing / „Нов фолк”

Коментари (0)

Публикувано в на 3 декември 2010 г.