Джоанна се „фръцна“ в тоалет на Райна – видео премиера с онлайн видео и снимки

Джоанна се „фръцна“ в тоалет на Райна – видео премиера

Джоанна смята, че е изимитирала успешно Мерилин Монро в „Ти избери”… но всъщност изимитира Райна : )

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=36TPUGS8XOI

Винаги провокативната Джоанна е готова с новото си предложение за любителите на поп-фолк ритмите. Песента по музика на Дидо Калпаков (по мнението на мнозина доста калпава) и текст на Йордан Ботев (и той е за бой – пак според често срещани мнения) се казва „Ти избери” и се опитва да подканя към танци и да разпалва страсти. Уви, според много от феновете, не успява. Клипът към „Ти избери” е много цветен и летен. Уви, фенове на фолка смятат, че Джоанна изглежда ненужно състарена с подбраните визии.

За стайлинга си в лентата този път Джоанна се е доверила на популярната с по-екстравагантния си стил дизайнерка Мира Бъчварова. Модната специалистка е подбрала за изпълнителката на „Ара мюзик” пет ярки тоалета, подчертаващи стройната фигура на певицата. Един от тях обаче вече е носен от Райна на концерта за 2 години телевизия Planeta HD.

Освен това „взаимстване”, няма да останат незабелязани нито ексцентричните обувки и шапка с много копчета, значки и синджирчета, нито предизвикателните рокли с флорални мотиви и с британското знаме… Но черешката на тортата си остава визията на Мерилин Монро. Джоанна смята, че влиза изключително успешно в образа на вечния секссимвол, облечена в огнено червено, с червило в същия нюанс и букли в косите. А дали е така – вижте и преценете сами.

Видеото „Ти избери” се излъчва в ефира на Фен ТВ.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 юли 2012 г.