Джина Стоева в дует със сестра си – „Помниш ли, сестрице“, видео

Джина Стоева прави дует по скайп

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=puPW427L_NM

Много прочувствени думи има написани за отношенията между сестри, но едно е да го прочетеш на хартия, а друго да го усетиш отвътре. За да ни покаже наглед какво означава сестра ти да бъде твоят най-добър съветник и приятел, Джина Стоева реши да го излее първо на думи, а след това да облече тази емоционалност в музика и видеоклип. Както звездата на „Ара мюзик” неведнъж е споделяла, със сестра й са много близки, въпреки че Кеви е по-голяма от нея и отдавна живее във Франция заедно със съпруга си и трите си деца. Разстоянието обаче не е пречка двете да се виждат по няколко пъти в годината и звездата на „Ара мюзик” да се радва на племенничките си.

Всъщност идеята за дуетния проект между Джина Стоева и сестра й се родила преди около половин година, но изпълнителката на „Кой видял-видял” обмисляла каква да бъде песента и като текст, и като музика, за да подхожда най-добре и на двете.

„Кеви има изключително запомнящ се и плътен глас, на който могат да завидят много хора” – хвали Джина Стоева сестра си и допълва – „Като малки баща ми постоянно ни караше да пеем заедно народни песни, когато ни идваха гости. Ето защо реших сега да направим такъв общ проект, с която да зарадвам не само нея, но и цялото си семейство и почитателите си”.

Затова изпълнителката на „Кой видял – видял” за кратък период написала сама не само изключително нежния и пропит със сестринска обич текст, но и музиката. Финалния щрих на „Помниш ли, сестрице” направил Стоян Джамбазов – Джемби. След като дуетът бил готов, дошъл моментът, в който Джина и Кеви трябвало да я репетират песента, но не в музикално студио, а по скайп, което се оказало доста лесна задача, въпреки че Кеви живее във Франция.

„С тази песен искам да кажа на всички, че трябва да се радваме на живота си всяка минута и да ценим най-важното нещо в този живот – нашето семейство. Искам да благодаря на Ненчо Касъмов за видеореализация на „Помниш ли, сестрице”, а също така и на децата от 118 СОУ „Акд. Людмил Стойнов” – Ели, Бела, Мина и Яна за страхотната актьорска игра” – споделя развълнувано звездата на „Ара мюзик”.

Гледайте „Помниш ли, сестрице” по Фен Фолк ТВ – новата фолклорна телевизия.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.