Джина Стоева си показва гаджето по ТВ7 с онлайн видео и снимки

Джина Стоева си показва гаджето по ТВ7

„Бодилник“ по ТВ7, 12 септември:

В рубриката „Държавата Абсурдистан“ ще видим възрожденските къщи във Враца, които са обезобразени от графити. И още: Ще стане ли Витоша – Холивуд на Балканите?

Наркопласьорите също чакат началото на учебната година. Подготвени ли са децата ни за опасностите, които дебнат около училищата. В 7:00 на гости ще са ни Христо Разсолков, шеф отдел „Наркотици“ в София и Момчил Василев от „Националния център по наркомании“.

Кое е японското бойно изкуство, което гони стреса, и може ли всеки да практикува Тай Чи?- на живо от Борисовата градина.

След новините в 7:30 Кой и как решава съдбата на децата, пострадали от насилие. Ще успее ли Държавната агенцията за закрила на детето да се справи проблемите и деинституционализацията на децата в риск. Гост председателя на агенцията Надя Шабани.

Какво направи и какво ще направи през следващите четири години местната власт във Видин? Каним всички граждани да участват в „TV7 в България“ – „Мисия: Твоят избор“ в 8:00 с Николай Бареков, на живо, от площада във Видин.

Останете с Жана и „Сладки приказки“. След 9:00 гост ще бъде Джина Стоева. За първи път ще видите кой е тайнственият мъж до певицата.

Видео запис от предаването

Коментари (0)

Публикувано в на 12 септември 2011 г.