Джина Стоева пищи в онлайн рилиати, вдига 50 килограма! /видeо/

Стартира първото онлайн риалити в България

На www.RealLife.bg всеки месец ще се представят участници, които ще правят това, което определи публиката чрез ежедневно гласуване. Първата престрашила се да участва е фолк-дивата Джина Стоева.

На 01 септември, четвъртък в България стартира първото по рода си уеб риалити, което има за цел да предостави на аудиторията нов вид забавление.

В рамките на един месец, избраният участник изпълнява желанията на публиката чрез видео филмиране на действията си. Участниците могат да са известни личности или хора, избрани чрез кастинг. Всеки от тях разкрива личния си живот и доброволно влиза в ежедневни ситуации, които предполагат взимане на решение.

Всеки ден в RealLife.bg се поставя въпрос с няколко възможни варианта на отговор. Потребителите на сайта имат право да гласуват, давайки по един глас за избрана от тях опция и участникът е длъжен да изпълни това желание, което е събрало най-много гласове. Всеки ден се публикува видеото с изпълнената задача от предния ден. През уикенда се поставя само една задача, а нейното изпълнение може да бъде видяно в понеделник.

Първата участничка в проекта е поп-фолк певицата Джина Стоева, която до края на месец септември ще изпълнява желанията на потребителите на сайта. „Това начинание е доста по-различно от всичко което съм правила до момента, дори в Survivor можеше да предвидиш какво ще ти се случи, но тук не знам какво може да хрумне на хората“, споделя Джина.

„Ние искаме да изградим нов модел на онлайн забавление, който да ангажира активно вниманието на потребителите. Хората обичат да гледат видео онлайн, както и обичат риалити програми и ние им даваме микс от двете. Това, което правим е ново за България и дава възможност за интерактивност, непозната за потребителите у нас, защото всеки иска да е част от играта, но и да има контрол над това, което се случва“, разказват създателите на риалитито.

Потребителите на RealLife.bg могат свободно да споделят видео клиповете, да коментират всичко случващо се на сайта, както и да се запишат за участие в проекта.

Виж как на Джина Стоева се наложи да вдигне 50 килограма от лежанка в първия епизод на риалитито. Не й беше лесно!

http://reallife.bg/question/%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81-%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81/

Коментари (0)

Публикувано в на 3 септември 2011 г.