Джина Стоева и Ивена политат в „Станция Нова“, Тадаръкова пуска корени с онлайн видео и снимки

Джина Стоева и Ивена политат в „Станция Нова“, Тадаръкова пуска корени

Светослава Тадаръкова  ще бъде основен целодневен гост на 8-часовия блок. За разлика от нейния „един ден в студиото”, Джина и Ивена ще прекарат един миг във въздуха

Жадуваш ли и гласовитата Цветелина Янева?

Станция Нова” започва в 10:00 ч. с „Рулетка”. Гост на Люба Кулезич и Виктор Стоянов в „Рулетка” ще бъде бившият вътрешен министър Румен Петков. „За ангелите и демоните в душата на българина” – разговор с актьора и режисьор Мариус Куркински. За реформите в образованието ще говорят двама бивши просветни министри – Даниел Вълчев и Веселин Методиев.

В епизод 7 на „Съдебен спор” съдия Искра Онцова ще води спор на тема  „Кой е бащата?”. Ищецът Емил Иванов е завел иск за родителски права и иска да вижда 6-годишния си син два пъти месечно. Ответникът твърди, че той няма право на това, тъй като не е негов родител.

Тази неделя гост на „Отчаяните съпруги” Вихра и Мая ще бъдат фолк певицата, за която всички говорят – Цветелина Янева, и очарователната актриса и тв водеща Надежда Иванова. Джина Стоева и Ивена ще летят с делтапланер, а София Борисова ще продължи романтичното си пътуване из Замъците на Лоара.

Гледай хит:

В „Училище за красота” героинята Нели ще се подложи на уникална процедура – поставяне на хиалуронова киселина посредством канюли, а в „Ателието на Отчаяните съпруги” Велислава Каймаканова ще предложи практични и оригинални идеи за подаръци. Бай Данчо – бившият готвач на Тодор Живков, е приготвил много интересни кулинарни рецепти за патладжани с кайма и постни чушки с извара.

Най-добрата майка” този път е Светлана Недялкова, чийто 6-годишен син е убит пред очите й, а убиецът е все още на свобода. Срещата с нея ще има водещата Ирина Сарачинова.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” –журналистката Светослава Тадаръкова. В „Последно 10” красавиците Яна Грудева и Диляна Попова ще представят 10-те българи, които искаш да са ти бащи. Коментатори по темата ще дадат фолк певицата Емануела, рапърът Спенс и „Мис България 2001” – Таня Карабелова.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2010 г.