Джина Стоева е риалити-певица: фенове определят какво да пее!

Джина Стоева имаше известни колебания по повод новата песен, която й предстои да запише. Първоначално изпълнителката на “Ара мюзик“ се беше спряла на един доста провокативен текст със заглавие “Голмайстор“, но в последствие се замисли дали такова нещо ще се приеме добре от феновете й.

Досега тя винаги е варирала между изключително издържаните и стилни композиции като “Неизлечимо влюбена“ и “Сърце на два етажа“ и леко закачливите парчета като “Малка мръсница“ и “Това ли искаш“.

Фрази като “Ти си голмайстор в леглото“ и “Вкарай гол в моето легло“ щяха да бъдат нещо ново и тотално различно в репертоара й.

Затова певицата потърси мнението на попфолк почитателите по въпроса и пусна анкета в сайта на “Ара мюзик“, за да разбере какво мислят те. Резултатите бяха категорични. Според 60,3% от гласувалите това не са думи, които трябва да бъдат изпяти от нея.

Джина се вслуша в съветите на феновете и в момента търси нов текст. Тя коментира: “Много благодаря на всички, които откликнаха на запитването ми. Бяхте изключително активни. Приех съвета ви и ще направя песента в съвсем друг от първоначално замисления стил – така, че да се харесва и на мен, и на вас.“

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.