Джейсън Деруло с хит за момичеТО на твоя живот! (премиера)

След като пилотното парче – Dont Wanna Go Home – от предстоящия му албум Future History се превърна в истински хит, Джейсън Деруло представя втория сингъл от записа – It Girl. Dont Wanna Go Home е идеалната песен за среднощни танци и партита в клуба, а It Girl от своя страна е в чест на идеалното момиче и истинската любов. Песента обаче не е балада и това, което грабва вниманието, са ритмичният припев и закачливото подсвиркване с маршов тон на фона на парчето.

Наскоро Деруло засне клип към It Girl, като видео откъс с кадри и интервюта от снимачния процес може да намерите на официалния канал в YouTube на певеца. Това е 10-ти епизод от документалната поредица, която Деруло публикува редовно на канала си, озаглавена като предстоящия албум – Future History. В този видео материал ще видите мъжката част от екипа на снимачната площадка да отговаря на въпроса кое прави едно момиче идеалното момиче. Може да гледате краткото видео тук.

Албумът Future History на Джейсън Деруло ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 август 2011 г.