Джейм Уорлик проговаря на български в „Стъклен дом“!

Американският посланик Джеймс Уорлик влиза в роля, в понеделник в „Стъклен дом”

Джеймс Уорлик ще влезе в ролята на американския посланик в понеделник вечер в „Стъклен дом” и ще говори на чист български език. Защо се налага срещата между Камен Касабов и дипломата – какъв е предметът на посещението, каква ще е молбата, която младият мъж ще отправи към него – ще стане ясно понеделник вечер в епизода.

Агент Колев продължава разследването, свързано със заминаването и пребиваването на Камен в Америка. И докато той се рови и се опитва да достигне до информация, зрителите ще видят моментите от миналото, които непрекъснато се връщат в съзнанието на  Камен – кошмарни картини за срещите му с хора, места и събития.

Кошмарни са нощите и дните за Боряна, която започва да открива все по-странни неща в дома си. Кой стои зад тези шокиращи действия и какво ще предприеме съпругата на Димитър Касабов, ще стане ясно в епизода в понеделник вечер.

Междувременно Христо Атанасов, смятайки, че се е отървал от брат си Чарли, и е разрешил всичките си проблеми, ще разбере, че всъщност нещата далеч не стоят така… Проблемите на Атанасов тепърва предстоят, както в бизнеса, така и в семеен план. Една шокираща  истина ще го изкара от равновесие – шокираща истина за съпругата му Елена Атанасова.

Коментари (2)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.