Джесур отвлича Юсуф в Прости ми еп. 570, 571, 572, 573, 574 от 13, 14, 17, 18, 19.07.2017

Кемал прониква в наетата от Джесур къща миг преди Инджи да задуши безпомощната Бахар. Инджи се скрива и така Бахар е спасена.

Кадер се среща с баща си, който се завръща. Отново го приема в живота си, а Шахин й обещава повече никога да не я изоставя. Докато Кемал прави опити да свести Бахар, Инджи незабелязано напуска къщата. Кемал отвежда Бахар до близка болница и я оставя на грижите на лекарите. Инджи го проследява и разбира, че Бахар е спасена.

Холдингът на Козан е с блокирани сметки. Найлян узнава, че Сейхан е оцеляла след пре-стрелката с полицаите. Шахин разбира, че Джесур е виновен за изчезването на Бахар.

След като Бахар и Кемал напускат къщата на Джесур, Инджи се Връща, за да потърси гривната си, която е изпуснала до леглото на Бахар. В същото Време комисар Сабаш обгражда сградата и Инджи попада в капан. Благодарение на проявена хитрост тя успява да се измъкне.

Бахар е в кома, но без опасност за живота. Найлян е освободена поради липса на до¬казателства. Веднага наема мъж, който да отстрани Сейхан, тъй като тя може да я издаде.

Саваш разпитва собствени¬ка на къщата, наета от Джесур. Сабаш не може да докаже, че зад отвличането стои Джесур, тъй като липсва договор за наем. При¬нуден е да освободи Джесур.

Кемал се среща с Шахин и Севги в болничната стая на Бахар. Севги го обвинява за случилото се с дъщеря й.

За финансовия крах на холдинга холдинга Осман обвинява ферман. Азиз подава жалба срещу свой служител, фалшифицирал подписа му върху документи, довели до фалита на фирмата.

Саваш споделя с Джунейт, че Найлян знае местонахождение¬то на Сейхан. Джунейт и Азиз тръгват към болницата, където е настанена Сейхан. Срещата им със Сейхан е единствената им надежда Найлян да бъде подведена под отговорност за убийството на Тунч. Джунейт и Азиз закъсняват и Сейхан умира, без да успее да даде показания срещу Найлян.

Джесур е освободен и пла¬нира да напусне Турция. Бахар излиза от кома. Джунейт и ферман решават сами да накарат Найлян да признае престъпленията си.

Психическото състояние на Зухре се подобрява и тя започва да осъзнава загубата на сина си Тунч.

Престъпникът Садък, на когото Джесур дава само малка част от обещаните пари, настоява Инджи да му изплати останалата сума. Заплашва я и тя се обажда на брат си.

Севги заблуждава Бахар, че Кемал е напуснал страната и затова не я посещава в болницата.

Осман възпира Ферман и Джесур, които искат да се саморазправят с Найлян.

Джесур се среща със Садък и вместо обещаните пари го прострелва. Кемал нахлува минути след това. Започва престрелка.

Фериде узнава, че Найлян е на свобода. Отново се страхува за живота на Гюнеш. Бахар е изписана от болницата и лечението й продължава в дома на Севги. Там се среща с Шахин. Кемал узнава, че Бахар е в дома си, но Севги не разрешава да я види.

Кемал се среща с Инджи и настоява тя да свидетелства срещу Джесур. Издадена е заповед за национално издирване на Азкесур. Кемал се надява Джесур да получи справедлива присъда.

Мурат и Джунейт залавят Абас – убиеца на Сейхан. Комисар Саваш му предлага да издаде Найлян и по този начин да смекчи присъдата си. Абас приема и посочва Найлян като подбудител на престъпленията. Шахин посещава Осман и настоява Кемал да преустанови опитите за среща с Бахар.

Джесур моли Инджи за финансова подкрепа, за да може да напусне Турция. Тя му отказва.

Зухре узнава, че семейната фирма е фалирала. За да се сдобие с пари, Джесур решава да отвлече Юсуф и да поиска откуп от Кемал. Найлян отлага заминаването си, за да отмъсти на Ейлюл и Фериде. Свързва се с Идриз – стар познат, участвал в палежа на дома на родителите на Ейлюл и Фериде.

Кемал се държи дистанцирано с Инджи и тя решава да помогне на брат си да отвлече Юсуф. Узнава, че Кадер ще заведе детето в парка и съобщава на Джесур.

Разследващите доказват, че фирмата на Козан е била доведена до несъстоятелност чрез фалшиви документи. Въпреки това е обявен фалитът й. Това е повод враждата между Осман и Азиз да пламне отново.

Джесур издебва подходящ момент и удря Кадер, която е в парка с Юсуф. Отвлича детето. Кемал пристига, но не успява да открие Джесур и сина си.

Найлян си купува оръжие и този път е решена да доведе отмъщението си докрай. Кемал открива свидетел на отвличането на Юсуф. Узнава, че Джесур е избягал с такси.

Ейлюл се снабдява с оръжие. Разбира, че Найлян е поръчала паспорт, с който ще напусне Турция.

Азиз и ферман намират начин да върнат част от вложеното в холдинга. Нужно им е съгласието на Осман. Азиз предлага на Осман да го осъди за измама, за да може да си върне Вложенията. Осман се съгласява.

Зухре моли фериде да й прости, че е опитвала да й отнеме Гюнеш. Със съдействие на Шахин Умут е освободен и се завръща в дома си. Узнава, че баща му е жив. Посреща новината с недоверие и смята, че това е поредната лъжа на Шахин. След горещите молби на Шахин Умут отново го приема в живота си.

Кемал открива Джесур. Той го напада със зареден пистолет, но Кемал го обезврежда.

Ейлюл не отговаря на обажданията на Фериде. Фериде се отправя към дома й, притеснена, че Ейлюл може да потърси Възмездие от Найлян.

Джесур привидно се съгласява да заведе Кемал при Юсуф. Предава детето на своя далечна роднина и информира Кемал, че иска откуп.

Найлян получава поръчания паспорт. Сега остава само да отмъсти на Фериде и Ейлюл.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Прости ми/Beni Affet/

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юли 2017 г.