Дженифър Хъдсън пленява сърцата отслабнала и с нов албум (аудио) с онлайн видео и снимки

Дженифър Хъдсън пленява сърцата отслабнала и с нов албум (аудио)


I remember me

Same hands

Same eyes

Same feet

But that’s all that’s left of me

Of who I used to be

Everything else

It’s all memory

– Jennifer Hudson

“I Remember Me” е дългоочакваният втори проект в кариерата на талантливата певица и актриса, който излиза от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment. Песните в него са създадени от Алиша Кийс, Суиз Бийтс, Нийо и др.

Пилотният сингъл от албума „I Got This” беше изключително добре приет от медиите в САЩ и Европа. Излизането на алубма е забележителна стъпка в кариерата на една от най-успешните и талантливи изпълнителки през последните години.

Това е вторият албум на Дженифър Хъдсън след дебютния й едноименен проект през 2008 година, донесъл й наградата Грами и златен статус на продажби.

Звездата й изгрява в риалити шоуто „Американ Айдъл”, където достига финалите, а истинският триумф идва с наградата на Академията за великолепното й участие в мюзикъла „Dreamgirls”.

Дженифър Хъдсън е рекламно лице на козметичната компания Avon и наскоро спечели битката с килограмите и се радва на страхотна нова визия

„Този албум е нов етап от живота ми” -казва Дженифър Хъдсън– „Това е пътешествие, в което аз преоткрих себе си и сега мисля, че знам много повече коя съм и какво искам..”

Освен музиката, Дженифър развива и актьорската си кариера. Последният филм с  нейно участие е „Winged Creatures” на режисьора Роуан Уудс и в главните роли Форест Уитакър и Дакота Фанинг.

Дженифър е носител на многобройни награди и признания за пробива й в мюзикъла „Момичета мечта”, включително Оскар, Златен Глобус и други

. В актива си притежава и награди Грами,  номинации за наградата BET за най-добра актриса, най-добър R&B изпълнител и най-добър млад талант и т.н.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 март 2011 г.