Джена прави фен клуб навръх рождения си ден! с онлайн видео и снимки

Джена прави фен клуб навръх рождения си ден!

Джена празнува рожден ден с почитателите си

Само дни преди старта на “Планета Дерби 2010″, на 3 юли, Джена ще отпразнува своя рожден ден. И тази година обичаната певица ще посрещне личния празник със своите многобройни почитатели в София.

Джена има участие в популярно заведение в столицата, където към купона ще се присъедини и семейството й. Миналата година изпълнителката отново празнува със своите фенове, които събра на импровизирана среща в следобедните часове.

Заедно с тях Джена положи основите на първия си официален фен клуб, който и до днес свързва с много приятни емоции и спомени. Веднага след рождения си ден, певицата ще продължи подготовката за спектакъла, с който ще се представи на “Планета Дерби 2010″. След броени дни хитовата певица влиза в студиото на музикална компания “Пайнер”, за да запише и ново парче. Песента е по музика на Калин Димитров, а за текста Джена отново се довери на младата поетеса Тина Денчева. Първоначалните планове на звездата на телевизия “Планета” са да представи част от песента в своя микс на турнето.

Инфо и снимка: Planeta.TV, фотограф: Костадин Кръстев -Коко

Коментари (1)

Публикувано в на 1 юли 2010 г.