Джена посрещна незабравим рожден ден с феновете си

НАЙ-ГОЛЯМАТА СЛАДКАРНИЦА „НЕДЕЛЯ” СЕ ОКАЗА ТЯСНА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ДЖЕНА

Стотици фенове оцениха жеста на Джена да празнува с тях рождения си ден. За място на срещата беше избрана най-голямата сладкарница „Неделя” в столицата – срещу зала „Универсиада”. Началото беше насрочено за 16 часа, но най-нетърпеливите заеха позиции още в 13.30, въоръжени с материали от пресата и плакати.

Пристигнаха и деца от столичен дом. Те, заедно с останалите фенове, посрещнаха Джена с “Happy Birthday”, викове и аплодисменти.

Облечена спортно и с вкус, в тъмносиньо, звездата беше видимо доволна от вниманието. Залата обаче се оказа малка и някои от почитателите останаха навън. Джена веднага съобрази ситуацията, промени сценария, излезе навън, раздаде стотина автографа и пак се върна да продължи песните и танците.

В кулминация на събитието се превърна подаръкът, който тя беше подготвила за най-верния си фен Денис – грамота. Сърцето му щеше да изскочи от вълнение и изненада, но успя да се овладее и от своя страна пък да й даде подаръците на фенклуба.

Джена получи от тях специално изработен диск-уникат, в който са събрани песните й преди „Пайнер”. Имаше и втори фенски подарък – уебсайт.

Сред афиширалите се като фенове на Джена имаше и възрастни хора, но най-много бяха децата. На тях им е забранено да ходят по нощните клубове и точно затова певицата беше избрала сладкарница за срещата.

Петгодишната Беатрис обра овациите с изпълнение на „Кой си ти”. Доста от гостите на Джена си тръгнаха с подаръци, спечелени с верен отговор на въпрос за кариерата й, а за всички имаше картички и плакати с личен автограф, по парче от вкусните торти на „Неделя” и напитка.

Феновете останаха доволни от събитието. Самата Джена пък сподели, че такова щастие отдавна не е изпитвала. С нея на фенклуба бяха сестра й, гаджето й, изненадващо се появи и нейна братовчедка.

Веднага след края на срещата, Джена отпраши за Кърджали. Багажникът й едва побра букетите и подаръците.

Коментари (1)

Публикувано в на 6 юли 2009 г.