Джена доказа, че е обичана и пее перфектно на живо с онлайн видео и снимки

Джена доказа, че е обичана и пее перфектно на живо

Без почивка за Джена след успеха на турнето

И след края на турнето „Планета Дерби 2009”, което това лято отбеляза рекордна посещаемост, Джена продължава да получава поздравления и комплименти за представянето си.

Младата звезда на „Пайнер” показа, че само за година (през 2008-ма тя дебютира на турнето) е израснала невероятно много и вече е сред най-обичаните и популярни изпълнители в поп-фолка.

Мнозина определиха нейното представяне на „Планета Дерби 2009” като най-голямата изненада – защото на всеки концерт публиката я приемаше наравно с най-утвърдените имена.

Във всеки град феновете си искаха бис от нея, а Джена им го даваше с акапелни изпълнения на свои хитове. Навсякъде имаше и нейни агитки, които я подкрепяха със специално изработени плакати.

Джена не само спечели симпатиите на всички, но и направи показно за правилно подбран микс от песни, желязно живо пеене и атрактивна сценография.

Публиката подивяваше и на доказаните хитове „Омръзна ми” и „Ще те спечеля”, и на новите й песни „Случайна среща” и „Чуждите и лесните”.

Особено емоционално беше изпълнението на баладата „Кой си ти”, на която хилядите фенове във всичките десет града пригласяха с пълно гърло.

В сценичното си представяне Джена заложи на стила на Близкия изток. Арабски мотиви бяха вплетени в облеклата на балета, специални възглавници, ветрила и аксесоари допълваха екзотиката, а мултимедията на видеостената пренасяше в арабските замъци и пустини.

Джена беше и единствената певица, която водеше на турнето собствени гримьор и фризьор – Мис Бони и Еси, които се грижеха визията й да е перфектна на всеки един концерт.

Никакви свободни дни не се очертават за новата фаворитка на публиката. Веднага след турнето започва серия от участия, поети още преди лятото. Само два дни Джена ще открадне, но пак ще ги уплътни с работа. На 16 и 17 август снима видеоклип на песента „Чуждите и лесните”.

Коментари (5)

Публикувано в на 4 август 2009 г.