Джеки Чан и Крис Тъкър в „Час пик“ 1, 2 и 3 по bTV Cinema

Трите части на култовата екшън-комедия „Час пик” от 16 март в три поредни съботи по bTV Cinema от 21:00 часа

Джеки Чан и Крис Тъкър са звездите в поредицата комедийни екшъни „Час пик” – от 16 март в три предни съботи от 21:00 часа по bTV Cinema. Културните различия между двамата герои и бързината, с която трябва да се разкрият международни престъпления, предизвикват поредица от комични ситуации, които са разплаквали от смях милиони зрители по целия свят. Най-бързите ръце на Изтока се съюзяват с най-голямата уста на Запада, за да направят съботните вечери по bTV Cinema изключително забавни.

В първата част на поредицата, която ще бъде излъчена тази събота, 16 март, от 21:00 часа, зрителите на bTV Cinema ще се запознаят с детектив Лий (Джеки Чан) и ФБР детектива Картър (Крис Тъкър). Докато ФБР се бори да спаси живота на отвлечената дъщеря на китайски консул, дипломатът наема доверения Хонг Конгски детектив да намери момичето. Тъй като агентите не искат в разследването им да се бъркат външни хора, ФБР назначава техен човек от полицията в Лос Анджелис със задачата да държи детектив Лий възможно най-далече от следствието. Картър тайно се отправя на собствено разследване на случая, убеден, че е разсеял Лий.

Гледай видео анонс онлайн

В „Час пик 2” на 23 март от 21:00 часа историята разказва за заслужената почивка, на която двамата възнамеряват малко да се отдадат. За тяхно най-голямо съжаление, те тутакси са въвлечени в разследването на убийството на двама американски митнически агенти, попаднали по следите на заговор за фалшифициране на стодоларови банкноти. Случаят се оказва още по-сложен, когато става ясно, че в него е въвлечен и Рики Тан (Джон Лоун) – един от най-могъщите гангстери от Триадата и стар враг на Лий.

Гледай видео анонс онлайн

Когато гениален престъпник бяга от Китай в Париж, само един нескопосан полицейски екип може да го спре и това са добре познатите Лий и Картър. В „Час пик 3” (30 март от 21:00 часа) те са готови да разпердушинят града на светлините като се намесват в експлозивна битка между френската полиция, японските гангстери и две невероятни фатални жени. Докато двете луди ченгета раздават кунг-фу удари на върха на Айфеловата кула, ще бъде трудно за зрителите дори да си поемат дъх, а екшънът и забавлението няма да спрат чак до финалното au revoir!

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 март 2013 г.