Джандан убита в Твоят мой живот с онлайн видео и снимки

Джандан убита в Твоят мой живот

Турският сериал „Твоят мой живот“ – Paramparça, което в най-близък превод означава счупени парчета, разви страстта на българина по мелодраматичните поредици от южната ни съседка. Буржоазното общество на Инстанбул припомня позабравените у нас патриархални ценности, лансира убеждението, че любовта и семейството са над всичко, обръща внимание върху мъжката почтеност и доблест, върху женската чест и достойнство. Все неща, които у нас стоят на заден план в натовареното с битово оцеляване и унизено по всякакви начини съзнание.

Турската поредица по bTV предлага и един разкошен свят, в който героите са винаги перфектни във външния си вид. Актрисите се кипрят в бая разголени тоалети и поддържат разкрепостено поведение, което не е особено адекватно на консервативните нрави при съседите.

Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая – главните актьори в „Твоят мой живот“, се превърнаха в любимци на публиката в над 50 държави. Много от феновете на сериала обаче тъгуват, че Нургюл Йешилчай, която беше в ролята на Гюлсерен Сьонмез-Гюрпънар, вече няма да е на екран – героинята й беше убита. Никой не очакваше, че сценарната съдба на Нургюл ще приключи по толкова брутален начин. Появиха се спекулации, че младата надежда на турското кино Шюкран Оваль ще поеме щафетата и ще продължи образа на Гюлсерен, но в последствие стана ясно, че тя ще пресъздаде психоложката Айше, която вероятно от тук нататък ще бъде главната героиня.

В поредицата предстоят още много тъжни моменти. Тази седмица в Турция беше излъчен 90-и епизод, а в разпространените клипчета се вижда как Харун пада ранен в ръцете на сина си Озан, след като е поел куршума за момчето си от банда въоръжени мъже. Вероятно печална ще бъде съдбата и на Аху Яту, която в продължение на три сезона играе лошата Джандан. Героинята на Аху ще бъде убита в края на 88-и епизод.

Инфо: агенция Стандарт нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 10 февруари 2017 г.