„Дюнер кючек“ – лелка лапа дюнера на Денислав! (ВИДЕО)


Хапвай дюнера на Денислав – с бял сос!

Песента на Денислав „Дюнер кючек” вече е с клип. Видеото е дело на режисьора Иван Христов. Изпълнителят на „Real Enterprises” набляга на секси визията и хумора.

„Идеята на клипа е да забавлява хората, да ги накара да се засмеят. На такава игрива, бърза, весела песен, подхожда такъв клип. Характерното за „Дюнер кючек” е свежото звучене и лесно запомнящия се текст. Именно затова наблегнахме и на смешен, лежерен, комичен клип. Получи се точно така, както го исках” – категоричен е актрактивният мачо.

Само и единствено в този клип Денислав показва дюнера си. Най-накрая всички ще разберат защо Соня Немска толкова време не може да преживее шуменския плейбой.

Разбира се видеото е с цензурирана и нецензурирана версия. Така че чакането си заслужава! От днес видеото може да се види от всички.

Брадърът влиза в няколко роли – на продавач на дюнери, на арабски шейх, на разбивач на женски сърца…

„Истински се забавлявахме по време на снимките. Дори за една от сцените, се наложи да отбием пътя в Шумен.” – похвали се „Кралят на нощта” Денислав.

Откакто подписа договор с компанията на Ники Китаеца „Real Enterprises”, Денислав е решен да прави много нови песни и да радва почитателите си с атрактивни видеоклипове.

Тази събота в „Коктейл в събота вечер” ще гостува пак той.

Денислав даде специално интервю пред Методи Тодоров. Певецът разкри повече за скандала между Соня Немска и Славена, за семейството си и за бъдещите му планове.

Ще видите и дебютното участие на Денислав в известен фолк клуб в столицата ни, където представи песента „Дюнер кючек”.

Освен Денислав до водещите Методи Тодоров и Бети Методиева ще седнат младежите от новата рап група „New Generation”.

Момчетата ще разкажат за себе си и за тяхната мечта, която е факт благодарение на Киро Скалата. На какво ги учи Скалата и строг продуцент ли е? Ще разбреме от самите тях.

Коментари (2)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.