Дяволица и ангелче чекнат бедра в нечалгализиран пловдивски клуб!

Дяволица и ангелче се надцакваха в култовия BEDROOM

Кое въздейства по-еротично – невинното ангелско излъчване или закачливото дяволско намигване? И двете, ако се съди по реакциите на клиентите на култовия пловдивски клуб „BEDROOM”.

Знойна красавица-дяволица, облечена в секси червено бельо и свенлива девойка-ангелче в разпалващи мъжкото въображение бели одежди извиха изваяни тела в съботното „Play girls” парти.

Дали ритъмът на купона няма да стигне критична точка проследяваше през цялото време медицинска сестра.

По сутиен и къса поличка, затъкнала касинка в косата, съблазнителната танцьорка обаче прослушваше със слушалки единствено биенето на собственото си сърце.

Сигурно ще и се спука тъпанчето ако чуе моето, обясняваше поразгорещен младеж. До него друг пък бленуваше да се повози в таксито на изкусителната таксиметрова шофьорка.

Явно танцьорките, оборудвани с еротично облекло и атрибути от веригата секс шопове, успяха да изплакнат снощи мъжките очи. А дамската част от публиката пък се понаучи как да разпалва не само мъжките мераци, а и собствените. От секс шоповете се бяха погрижили всички да получат безплатно презервативи и ограмотяващи каталози със секс играчки.

До ранни зори „Бедрум”, едно от малкото незасегнати от чалгата пловдивски кътчета, се пукаше по шевовете от тълпите почитатели на културното парти и хаус музиката.

Коментари (1)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.