Двойни епизоди на „1001 нощи“ по Нова ТВ

Двойна доза от „1001 нощи” и петъчни филмови вечери в ефира на Нова ТВ

Повече време с историята на Онур и Шехерезада преди големия финал и повече филмови предложения за киноманите – още от тази седмица

С нови изненади за зрителите започва новата година в ефира на Нова ТВ. Още тази седмица в това ще се убедят както любителите на хитовите турски сериали, така и почитателите на вечните филмови класики.

Всеки делничен ден, от 13.30 ч. до 16.00 ч., зрителите ще могат да се насладят на двойна доза от сериала „1001 нощи”. Поводът е приближаващият финал и дългоочакваната развръзка на историята между Онур и Шехерезада. Именно затова  Нова ТВ ще излъчва двойни епизоди от поредицата до нейния голям финал в средата на януари. Припомняме, че краят на първия сезон бе уникален – сватбата на главните герои Онур и Шехерезада  се излъчва на живо, а гости на нея са реални известни личности от турския елит. Със сватба завършва и вторият сезон – между Шехерезада и Енгин. Тя обаче се проваля и Шехерезада се връща при Онур и истинското си семейство. Как ще приключи историята, предстои да разберем на 17 януари в ефира на Нова ТВ. Дотогава зрителите ще могат да следят неочакваните обрати и драматичните отношения между актьорите в двойните епизоди на поредицата. Освен с напрегнатия сюжет, „1001 нощи” провокира зрителския интерес и с любовта на главните герои и извън снимачната площадка. Актьорите Халит Ергенч и Бергюзар Корел пренасят любовта си в живота, като скоро след снимките двамата се венчаят, а впоследствие се ражда и синът им Али.

И докато в обедните часове ефирът на Нова ТВ ще отдава заслуженото на драматичната турска сага, запазено място в праймтайма на петъчните вечери ще имат един от най-хитовите филмови заглавия. Петъчният филмов маратон ще започне още този петък, 10 януари, 20.00 ч., когато началото ще постави екшън-комедията „Ченгето от Бевърли Хилс”. В продължение на три петъка брилянтният Еди Мърфи ще следи реда в Бевърли Хилс в трите поредни части на заглавието, а след това ще предаде щафетата на други филмови хитове. Така през целия месец януари и февруари уикендът в ефира на Нова ТВ и традиционните за него филмови заглавия ще започва още от петък вечер.

Двойни епизоди на „1001 нощи” – всеки делничен ден от 13.30 до 16.00 ч. по Нова ТВ

Петъчни филмови вечери – от 10 януари, всеки петък, от 20.00 ч., по Нова ТВ

Коментари (0)

Публикувано в на 8 януари 2014 г.