Две 5-членни семейства харчат до дупка в „Парична клопка“


Сбъднати мечти, забавление и невиждана шопинг треска в пети епизод на „Парична клопка” по PRO.BG

Екскурзия в Испания и ремонт на вилата избират едно българско и едно ливанско-българско семейство, а семеен спор превръща Евгени Будинов в психолог

Тази сряда, 5 май, от 19.45 часа PRO.BG ще излъчи един от най-очарователните и забавни епизоди на предаването „Парична клопка”. Главни действащи лица в него са петчленните семейства Георгиеви и Елрайес.

Този епизод е уникален защото за първи път в ефир застава семейство със смесен етнически произход и защото за първи път участниците в „Парична клопка” наистина се забавляват и с удоволствие харчат почти всичките 10 000лв., за да се стигне до момента, в който едното семейство печели само защото е похарчило 158 лв. по-малко от другото.

Семейство Елрайес (на снимката горе) е една изключително колоритна ливанско – българска смесица с близо 15 години история. Тарек и Златина имат три момчета и всяко едно от тях е възпитавано от своя баща в това, че майката е свещена, а нейната дума – закон. В семейството цари любов и разбирателство, цари пълен матриархат, а бащата, по мнението на децата е строг, но винаги справедлив.

По време на пазаруването всеки член на семейство Елрайес получава това, което си е поискал. Изключение прави средното дете – Денис, който провокира семеен спор. Резултатът е конфликт с баща му, а водещият Евгени едва успява да успокои ситуацията и всичко да завърши добре. Причината според Тарек е синдромът на средното дете, за който той ще говори открито пред камерите на „Парична клопка”. В крайна сметка семейството решава, че ще вложи голяма част от средства в ремонт на вилата, чийто ремонт струва почти колкото едни нови силиконови гърди, за които Тарек настоява съпругата му да си направи.

Семейство Георгиеви са ръководени от бащата Асен, бивш офицер – разузнавач, който обича да контролира ситуацията, но не и парите. За тях той се доверява на супругата си Зоя. И ако първоначалните намерения на семейството включват предимно практични неща, то накрая семейството се оказва с платена екскурзия до Коста Брава, нова холна гарнитура и ред други спонтанни покупки, които за всеобщо удивление са стимулирани именно от коравия Асен.

Пазаруването на сем. Георгиеви се превръща в истински купон. Децата са доволни най-вече от факта, че родителите им се забавляват, а те самите са щастливи от тази внезапна семейна инициатива.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2010 г.