„Двама завинаги“ – bTV хвърля нова турска бомба в праймтайма!

Любимецът на зрителите Къванч Татлъту в нов сериал „Двама завинаги” по bTV

Поредицата е от сценаристите на сериала “Листопад”

На 2 юни от 20:00 до 22:00 часа bTV ще излъчи първите два епизода на една съвременна екранизация на вечната история за забранената любов – сериала „Двама завинаги”. Модерната приказка е с участието на звездата от „Перла” – Къванч Татлъту, и чаровната Седеф Авджъ.

Менекше (Седеф Авджъ) е младата и красива дъщеря на турски емигранти, преселили се да живеят в Берлин. Семейството й e типично патриархално – бащата взема всички решения. Когато Мустафа (Хасан Кючюкчетин), най-добрия приятел на брата на Менекше – Кадир (Джанер Чандларъ), иска ръката й, бракът между двамата изглежда перфектния съюз.

Това, което семейството на Менекше не знае е, че сърцето й е вече заето. В сладкарницата, където работи, тя се запознава с Халил (Къванч Татлъту), млад и красив емигрант, който също е потърсил убежище в Германия. Любовта между двамата пламва веднага – един красив романс, който пренася историята във вечността.

Строгите правила в семейството на Менекше обаче правят тази любов невъзможна, когато бащата на Менекше я принуждава да се омъжи. Мустафа се оказва изключително агресивен. Какво се случва, когато тя споделя това с Халил и дали Менекше и Халил ще успеят да намерят щастие и начин да бъдат заедно завинаги, зрителите ще имат възможност да проследят от 2 юни по bTV.

Режисьор: Улуч Байрактар
Сценаристи: Едже Йоренч и Мелек Генчоулу („Листопад”)
В ролите: Къванч Татлъту (Халил), Седеф Авджъ (Менекше), Мурат Далтабан (Митхат Атеш), Хасан Кючюкчетин (Мустафа), Фърат Танъш (Йосуф), Джанер Чандларъ (Кадир)
Eпизоди: 36 х 80 минути

Виж галерия от филма:

Коментари (21)

Публикувано в на 21 май 2010 г.