Двама напускат ВИП Брадър 08.11.2017

Двама напускат Къщата на полуфинала на VIP Brother тази вечер

Финалистите правят емоционални есета на тема „Приключението VIP Brother”

Сряда вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA зрителите ще проследят емоционалния полуфинал на най-любовния сезон на шоуто. Съквартирантите ще излеят душите си и ще разкажат какво са научили за себе си по време на двумесечното приключение, коментаторите за първи път ще имат възможност да отправят провокативните си въпроси директно към финалистите, а в края на вечерта двама ще финишират на осмо и седмо място.

Само два дни преди големия финал на VIP Brother 2017, финалистите ще имат много специална задача. Те ще трябва да останат насаме със себе си, да подредят мислите си, да синтезират преживяванията си за последните два месеца и да напишат есе на тема „Приключението VIP Brother”. Какви изводи направи всеки един от тях, какво спечели и загуби ли нещо в шоуто, ще разберем съвсем скоро.

Полуфиналът на VIP Brother ще даде възможност на редовните коментатори да зададат своите горещи въпроси на живо, директно към финалистите. Кристина Патрашкова, Любен Дилов – син и Кали ще бъдат по-директни от всякога, а какви отговори ще получат, предстои да разберем.

След много емоции и откровения, с най-известната Къща ще се разделят двама финалисти и ще заемат почетните осмо и седмо място, а кои ще бъдат те, ще решат зрителите на NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2017 г.