Двама даряват Валентина с „Най-големия“ (АУДИО) с онлайн видео и снимки

Двама даряват Валентина с „Най-големия“ (АУДИО)

Автор на музиката и аранжимента е Светлин Банаджиев, на текста – Диян Георгиев

Валентина е готова с новия си проект, който носи провокативното заглавие „Най-големия”. Изпълнителката Diapason Records реши да промотира песента първо в радио ефира, а скоро предвижда да й направи ефектна видеореализация.

Екзотичната красавица отново заложи на авторско парче, дело на композитора Светлин Банаджиев. „За първи път работя с него и съм доволна от това, което се получи. Мисля, че ще имаме и други съвместни проекти в бъдеще.”, каза талантливата певица.

За текста Валентина се довери на Диян Георгиев. Думите са по-провокативни и са насочени към „всички готини мъже”, както казва самата фолкдива. Част от припева гласи: „Кой е Най-големия? / Ти си Най-големия! / От Бургас до София – Най-железния…”.

„Текстът ме грабна веднага, защото е страшно купонджийски и запомнящ се. Подозирам, че много господа, ще се припознаят в него, а от друга страна – техните нежни половинки пък ще искат да им посветят песента.”, каза с усмивка атрактивната брюнетка.

Това е първият сингъл на Валентина от няколко месеца насам, но тя отдава забавянето на това, че дълго време е търсела подходящата песен.

„Аз съм такъв човек – предпочитам да изчакам колкото време е необходимо, но когато издам нещо, да съм убедена в качествата му. На сцената съм повече от 10 години и смятам, че не мога да си позволя компромис в селектирането на песни за репертоара ми. Дано да съм направила правилния избор с „Най-големия”. Нямам търпение да чуя и видя реакциите за парчето.”, сподели откровено Валентина.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2010 г.