Два топ тандема: от Гърция и Италия гостуват в „Ескейп“ с онлайн видео и снимки

Два топ тандема: от Гърция и Италия гостуват в „Ескейп“

Гръцкият диджей тандем Ana Maria X и G-Pal и италианското дуо Cardo & Elia превземат столичния клуб Ескейп в уйкенда на Хелоуин

Дали тoзи уикенд ще празнувате като истински патриот, почитайки Деня на българските народни будители или ще гоните злите духове в нощта на Вси светии – рецептата е една- бъдете в клуб Ескейп. Елитната парти дестинация на Ангел Кънчев 1 ви очаква в петък, когато зад пулта ще се развихрят с типичен гръцки плам най-известното диджейско дуо на южната ни съседка – Аna Maria X и партньорът й G-Pal.

Анна Мария започва да се занимава с музика още през далечната 1996 година. Създава свое шоу по едно от най-реномираните гръцки радиа за онова време (KLIK FM), където всеки уикенд радва своите слушателите с най-новото от света на денс музиката.

Шоуто става толкова популярно, че й осигурява договор, задължавайки всички световно известни djs, които посещават Гърция, да се отбиват при Ана за един бърз сет преди самото парти.

Въпреки че истинската й страст остава радиото, Ана Мария се пробва няколко години и в телевизията, където се запознава със своя съпруг – G.Pal. В същото време, тя е резидент в един от най-добрите гръцки клубове – Soda, миксирайки от трайбъл/тек хаус до прогресив.

През 2002г., точно след издаването на G.Pal feat. Anna Maria X- ‘Ocean Of Blue’, започват да се случват интересните неща – парчето им започва да се върти от хора като Sasha, Digweed, Creamer and K, Saeed and Palash. Точно по това време Ана издава и първата си миксирана компилация AMX-Believer, която бива удостоена с награда на ежегодните Athens Dance Music awards.

Следва една година почивка, през което време се ражда и дъщеря им, връщайки се с гръм и трясък след това, издавайки Believer 2.

Съпругът на енергичната гъркиня G-Pal e един от най-известните гръцки диджеи по света. George Pallikaris става известен с работата си като продуцент – спечелвайки уважението на гилдията с ранните си рeлийзи за Low Pressing и Plastic city и клубните си издания за Swift Records – собственият му лейбъл, чиято запазена марка е трайбъл, прогресив тек звука – перфектната комбинация за избухване на дансинга до зори.

Гарантирано е избухването и със съботните гости в Ескейп – италианците Cardo & Еlia. През последните години горещият тандем събра хиляди фенове по света с изданията си за Italo Business, Autist, Polar Noise, Suruba Sound, AnalyticTrail и Splitsound, a с експлозивните си изпълнения на живо категорично се намести сред новите имена, които да държите под око през следващите години.

Запазената им марка от бомбастично минимал техно им е осигурила сигурно място в пиковите часове на нощта, в което ще ви убедят тази събота – 31 октомври в Ескейп.

Итало-бомбата Cardo & Elia идват за първи път в София по покана на Аdultempo, чиято основна движеща сила – българската легенда Giorgio B ще ви покажe за пореден път как се прави запомнящо се парти.

Билети за двете последни вечери на месец октомври може да намерите на промоционална цена от 15 лв в касите на Eventim и Ticketstream в цялата страна.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2009 г.