Дуел Иван Гинчев – Алек Монолов във Фермата 19.11.2017

Иван Гинчев призован на дуел за трети път

Футболистът Алек тегли жребий срещу кого да излезе на Арената

Десетият дуел във „Фермата“ ще изпита още веднъж възможностите на емигранта в Берлин Иван Гинчев. Този път той ще се изправи срещу Алек Монолов, който го призова на дуел, след като помоли Виолета да изтегли жребий.

„По-дългата клечка беше Гечо, късата Станислав, а средната – за Гинчев. Иван има два спечелени дуела, най-сладкото обаче е хеттрик. Да видим дали ще му се получи. Мен не ме е страх“, обясни футболистът.

Гинчев от своя страна обеща да се раздава от сърце. „Аз мога да губя. Който не може да губи, не се е насладил на победата си. Ако аз изгубя, следващият фермер на седмицата ще е Алек. За мен това е супер мъжко“, разкри намеренията си вторият дуелист.

Алек бе посочен за битката в неделя от фермера на седмицата Калоян, който призна, че се възползва от възможността да изпрати един конкурент на дуел. „Като казвам конкурент, имам предвид човек, който е със силни качества и се е доказал във времето във „Фермата“. Който е съградил нещо на другия бряг и е оставил някаква следа“, обясни Калоян. Това обаче вбеси Алек, който коментира, че Калоян не стои зад думите си и не спазва обещанието си да гони само жени. По този повод футболистът намекна, че Калоян не се държи мъжки и затова му пожелава женски дуел на финала – да се изправи срещу три жени.

Гледай видео запис от предаването тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 18 ноември 2017 г.