DSTV с нов собственик и адрес в ж.к. „Люлин“ с онлайн видео и снимки

DSTV с нов собственик и адрес в ж.к. „Люлин“

DSTV продължава с пълна сила

Телевизията на Десислава продължава да излъчва, но без самата нея. Наскоро певицата продаде канала и новият собственик Костадин Хайков се наема с тежката задача да не разочарова зрителите и да пуска разнообразна музика.

DSTV стартира преди година и половина с идеята да запълни празнотата от български музикален канал, който да не разграничава и дели музикалните стилове, и да подпомага българските изпълнители.

„Надявам се тази политика да бъде продължена. Аз лично пожелавам успех на новия собственик и ще го подкрепям с каквото мога. Бих се радвала, ако DSTV успее да се наложи!” – каза изпълнителката на „Най-неправилният мъж”.

„Зареден съм с много желание, амбиция и мисля, че с точните хора, ще съумеем да направим DSTV една от водещите музикални телевизии в България” – сподели новият собственик.

„Името се запазва и разбира се, клиповете на Десислава ще бъдат излъчвани в ефира на DSTV. Оборудвахме студио, съвсем скоро ще започнат и няколко предавания. Имаме достатъчно продукция, с която да задоволим всякакви вкусове” – заяви Костадин Хайков.

Единствено в ефира на DSTV можеше да се видят клиповете на Лили Иванова, Васил Найденов, редом с тези на Десислава, Слави Трифонов, Цветелина, Екстра Нина, Орхан Мурад, много балкански и световни изпълнители. Телевизията намери много поддръжници и се излъчва от много кабелни оператори. Ако ви се слуша разностилова, хитова, качествена музика, мястото е едно – DSTV!

При търсене в Гугъл по „Костадин Хайков” се вижда, че новият собственик досега е развивал разностранна дейност в ж.к. Люлин. Случайно или не, Николай Първанов – Китаеца също е живял в ж.к. Люлин. Последният обаче не фигурира сред новите собственици на АЙ ДИ ПИ МЕДИЯ – фирмата, която стои зад DSTV, въпреки че бе сочен за новия „тартор” на медията.

В търговския регистър на адрес brra.bg можете да видите каква техника е продала ДесиСлава на новия собственик и за колко пари.

Любопитен факт е, че досега фирмата притежаваща DSTVАЙ ДИ ПИ МЕДИЯ е имала адрес в престижния квартал Лозенец, а сега ще се помещава в оприличавания от мнозина като „бетонно гето” ж.к. Люлин. Новият адрес вече официално фигурира и в регистрите на СЕМ.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 януари 2012 г.