Дрехите и задръжките падат в неделя вечер по Dancing Stars

Нестандартни хореографии в еротичната вечер в Dancing Stars в неделя

Симона Първанова, Емануела и Шкумбата гостуват на шоуто

Усилена подготовка тече за предстоящия кръг в Dancing Stars. В неделя от 20.00 часа, по bTV звездите ще представят своите различни виждания за танците, след като миналата седмица Илиана Раева им постави новата задача – еротични танци.

Краси Радков и красивата Елена Илиева ще заложат на любопитна хореография, като в нея ще използват предизвикателна визия от кожени облекла. Тодор Кирков и Петя Димитрова пък ще заложат на допълнителна екстра в танца си – клетка. Двойката Венета Харизанова и Илиан Чакъров ще използва специални трикове на дансинга, за които е потърсила помощ от професионален стриптизьор.

Мадлен Алгафари и Александър Вачев ще предложат различна интерпретация на еротичните танци, която според думите им ще се отличава изключително много от изпълненията на останалите. Те ще заложат на нетрадиционни дрехи и елементи в изпълнението си.

Специални гости на Dancing Stars в неделя ще бъдат участничката във „Футболни съпруги” Симона Първанова, Шкумбата и поп-фолк звездата Емануела.

Утре вечер в шоуто предстоят поредните елиминации. Три двойки ще се борят за мястото си в Dancing Stars. След четвъртия кръг миналата седмица на дъното на класирането се оказаха Аксиния и Графа. На последните елиминации обаче поп певицата успя да събере изключително голям брой зрителски гласове и така се спаси от отпадане. Битката между двамата продължава и извън сцената на Dancing Stars – двамата изпълнители от седмица атакуват класациите за поп музика с последните си сингли. Дали двете звезди ще се изправят отново една среща друга в шоуто, ще стане ясно утре вечер от 20.00 часа по bTV.

Виж видео – зад сцената:

– Краси –

– Годжи –

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.