Драматичният сериал „Братя и сестри“ стартира по Fox Life


„Братя и сестри” (Brother & Sisters), първи сезон – от 2-ри септември, от вторник до петък от 21:00 ч. по Fox Life

„Братя и сестри” е омагьосваща драма с едночасови епизоди от изпълнителните продуценти Кен Олин и Джон Робин Бейтс. Тя разказва за семейство Уокър от Калифорния.

Сериалът ще ви срещне със сложни и понякога нестабилни връзки между братя и сестри, които се подкрепят безрезервно, но мъчително приемат и осмислят разпадането на привидно съвършения образ на родителите, които винаги са им служили за пример. Ще проследите тяхното оцеляване в урагани от изкушения, измами и скръб.

„Братя и сестри” проследява живота на семейство Уокър в лабиринта на съвременна Америка – натискът, безграничните възможности и борбата да преодолееш ограниченията на произхода си и да намериш себе си. Запознайте се с пленителните братя и сестри:

Сара (Рейчъл Грифитс) –вицепрезидент на семейния бизнес, която се завръща при близките си, за да отдаде на брака си толкова време, колкото отдава на кариерата си;

Томас (Балтазар Гети) – лоялен син, но и безнадежден женкар;

Кевин (Матю Райс) – адвокат, гей, който тепърва навлиза в тайните на любовта;

Джъстин (Дейв Анабъл) – най-малкият син, който се бори с травма от войната и пристрастеност;

Кити (Калиста Флокхарт) – радиоводеща с десни политически възгледи, която става телевизионен анализатор, но винаги ще си остане „малкото момиченце на татко”.

През техните очи сериалът изследва американското семейство на 21-и век, борбата на братята и сестрите да запазят равновесието в живота си, докато приемат родителите си като човешки същества – несъвършени, противоречиви и достойни за опрощение, а не само като майка и баща.

Актьорски състав:

Калиста Флокхарт в ролята на Кити Уолкър
Рейчъл Грифинс в ролата на Сара Уолкър
Сали Филд в ролата на Нора Холдън
Роб Лоу в ролята на сенатор Робърт Маккалистър
Рон Рифкин в ролята на Шол Холдън
Балтазар Гети в ролята на Томас Уолкър
Дейв Анабъл в ролята на Джъстин Уолкър

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2011 г.