Драмата в „Стъклен дом“ се заплита! Какво ще видим в неделя?

Камен Касабов между честността и изкушението във втория епизод на „Стъклен дом”

В неделя вечер точно в 20:00 ч. започва вторият епизод наСтъклен дом”. След завръщането на Камен Касабов и убийството на баща му Димитър Касабов, основното, което ще вълнува героите, е собствеността на мола и от кого ще бъде управляван той. Боряна ще сподели с всички, че вярва на Камен. Дали това доверие ще се прерасне в нещо повече, предстои    тепърва да се разбере. Доверието й в Камен ще шокира съдружниците, които се нахвърлят върху новодошлия в битка за акциите му. Дали честността на Камен ще надделее над корумпирания и интригантски свят на мола, или той ще се поддаде на изкушението и най-после ще се впише в лъскавото ежедневие, ще стане ясно в неделя вечер.

Междувременно Дани все още не може да приеме бременността на Сиана. След като няколко дни го преследва безуспешно, нейното търпение се изчерпва. Проблемите в живота на Дани се задълбочават, когато той отказва да приеме решението на майка си да се довери на Камен. В същото време завесата около плановете на Елена ще започне да се повдига. Докъде ли е способна да стигне амбициозната PR-ка, за да постигне целите си – зрителите ще разберат в неделя вечер.

Премиерният епизод на “Стъклен дом”, който беше излъчен миналата неделя, регистрира и рекорден брой гледания в сайта на сериала. До момента те са над 42 000. Епизодът е най-гледанoто видео в сайта на bTV през последната седмица, както и активно коментиран от потребителите. В анкета в сайта екипът попита кой е убиецът на Димитър Касабов и близо 50% смятат, че виновникът е някой от съдружниците. Зрителите тепърва ще имат възможност да видят как тече разследването и кои ще бъдат заподозрените в предстоящите епизоди.

Поради големия зрителски интерес в неделя от 15:00 ч. ще бъде излъчен отново премиерният епизод на „Стъклен дом”.

Коментари (1)

Публикувано в на 16 април 2010 г.