Дракони: Ездачите от Бърк от Cartoon Network – това е хит!

Акценти от програмата на Cartoon Network за март 2013 г.

ДРАКОНИ: ЕЗДАЧИТЕ ОТ БЪРК
НОВА ПОРЕДИЦА
От 1 март, всеки петък от 18:30

След големия успех по кината през 2010, DreamWorks ви представя анимационата поредица Дракони: Ездачите от Бърк. Анимацията проследява приключенията на млад викинг и приятелството му с дракон на острова Бърк.

След като става ясно, че съжителството между викингите и драконите не е лесно, основаването на Академията за дракони изглежда добро решение за Хълцук и неговите приятели. По този начин цялото племе може да живее с огнедишащите дракони, естествено не без премеждия!

Поредицата е номинирана за 10 награди Ани през 2013!

БЕН 10: ОМНИВЪРС
НОВИ ЕПИЗОДИ
От 11 март , всеки понеделник от 18:30

Липсваше ли ви супергероят Бен 10? Той отново е тук със съвсем нови епизоди на Омнивърс през март! Старите приятели вече не са около него – Гуен е в колеж, а Кевин се е преместил по-близо до нея. 16-годишният Бен има нов партньор – извънземен Ремонтьор, на име Рук. В новите епизоди след спречкване Бен и Рук се разделят и дават възможност на Кайбър Ловеца да залови Бен! Очаквайте много битки и нови извънземни през март в Бен 10: Омнивърс!

За да ви припомни предните епизоди на Омнивърс, Cartoon Network е подготвил за вас видеомаратон в неделя, 10 март от 9:00 часа!

РЕДАКАЙ: ДА ПОКОРИШ КАЙРУ
НОВИ ЕПИЗОДИ
От 31 март, всяка събота и неделя от 11:40

Не пропускайте изпълнената с действие поредица, в която героите-тийнейджъри придобиват могъщи сили! Очаквайте нови епизоди от Редакай през март по Cartoon Network.

Кай е харизматичният лидер на екипа Стакс. Посветен от мъдрия Боудай в изкуството на Кайру, той е лоялен воин, притежаващ пълния потенциал да се превърне във велик Редакай. Заедно със своите приятели Мая и Буумър той пътува по света и търси баща си, който се смята за изчезнал. С всяка една победа екипа Стакс придобива нови способности, които му помагат в борбата със злото!

Коментари (0)

Публикувано в на 3 март 2013 г.