Драго Чая черпи с циркаджийска торта – снимки с онлайн видео и снимки

Драго Чая черпи с циркаджийска торта – снимки

Драго Драганов с торта-цирк за ЧРД

Страхотна торта във формата на цирк подариха на тв водещия Драго Драганов за 41-вя му рожден ден вчера. Скъпият дар е изработен в сладкарницата за бутикови сладкарски удоволствия и е подарък от колектива на постоянния Софийски цирк на сцена, в който той е съдружник и водещ на програмата.

Личният му празник съвпадна с две от представленията на цирка и след финала на второто директорът на цирка Силвестър Лолов (на снимката горе) го изненада с уникалната торта. Върху нея е изобразен манежът на цирка с всички любими животни, като майсторите-сладкари не са пропуснали да направят от захар и клоуните.

В цирка много хлапета предпочитат да празнуват рождените си дни по време на спектаклите на трупата и за рождениците винаги има по една торта-бижу от същия тип.

След като свали сценичния си костюм, Драго събра целия наличен състав на Софийския цирк на сцена, за да почерпи за своя рожден ден.

Звездата от крими сериала на БНТ „Под прикритие“ Ирена Милянкова бе довела на юбилейното представление „115 години български цирк“ и 4-те си деца, като не пропусна в антракта да поздрави рожденика.

Снимки: „Сан прадъкшън“

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.