Драган Коич-КЕБА гостува в „Мултиплейс“, Слънчев бряг

Кеба на живо в Гранд де лукс, Мултиплейс

“Ако още веднъж се родя, искам пак да бъда циганин” – според него: – “…. глупаво е човек да крие произхода си и да бъде това което не е”.

Това каза Кеба във “Вечерното шоу на Азис” по ТВ2 преди година. Тогава Драган Койч бе за последно в България за среща с феновете си в национален ефир.

Сега по покана на актуалния парти център Мултиплейс в Слънчев бряг Кеба гостува онтново у нас на 6-и август,съобщава ПРофайл.

Най-обичаният на Балканите сръбски изпълнител признава, че може да предсказва бъдещето, но не харесва да говори за това и го прави само в изключителни случаи.

Той предсказа на живо в ”Шоуто на Слави” по bTV, че култовият водещ (Слави Трифонов) го чака женитба в… 41-вата година от раждането му!

Драган Койч получава прозвището си – КЕБА от неговия дядо Бранко, дни след раждането си. В превод “кеба” означава “остра сабя”. От 7 октомври 1956 година, като че ли съдбата защитава това му прозвище…

От появата на първия му тотален хит “Medeni kolaci”, вече са минали повече от 30 години. За любителите на балканските ритми и в частност на югофолка, Кеба “възкръсна” в последните 15 години с тотални хитове, включени в успешни албуми и компилации.

Зареден с вечни мелодии, ДРАГАН КОЙЧ – КЕБА – доказаният певец и голям импровизатор ще гостува в култовия морски Гранд де лукс/ Мултиплейс/ на 6-и август в Слънчев бряг.

Очакваме да завладее сцената и българската публика с изключително чувство и отношение. Естествен, земен и достъпен с типичната сръбска широка и веселяшка душа… Айде, живели, живели…!

Хитове:
“Zar za mene sreće nema”, “Postao sam drug samoće”, “Bog mi je svedok” “Ai, Lili”, “Tubi zivot” ,”Me mangavia”, “Mesecina”, “Pitas za men”(на сръбски и български), “Kukavica”…

Албуми и компилации:
Mjesečina (1997)
Siromaši (1998)
Cveta trešnja (1998)
Keba” Album 2000
Tiho noćas (2001)
Keba”album 2002
Keba” Album 2004
Keba “Album 2006
KEBA 52 GODINA 2007

Compilations
Hitovi – 1 (1996)
Hitovi – 2 (1996)
Nezaboravni hitovi 1 (1996)
Nezaboravni hitovi 2 (1996)
17 velikih hitova (1998)

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2009 г.