Down Low – евроденс и хип-хоп легендите от 90-те пеят във Варна

За първи път в България, ипзълнителите на хита Johnny B – Down Low

Българските фенове ще имат уникалната възможност за първи път да видят на живо легегендарните изпълнители и едни от пионерите на хип -хоп музиката – Down Low. Те ще бъдат част от програмата за „Деня на Варна”, заедно с пионерите от българска страна Румънеца и Енчев, както и най-успешната гърл група – Cacao.

Само две седмици след като титаните SNAP бяха част от един от най-големите български конкурси – „Бургас и морето”, промоутърите Селект Мюзик Медиа изненадват с поредната силна група на 90-те години – Down Low.

Те са смятани за едни от създателите на хип-хоп култрата в Европа. Имат издадени над седем успешни албума и повече от 15 милиона продадени копия. Хитът има Johnny B е признат за едно от емблематичните изпълнения от 90-те години.

Специално за „Денят на Варна”, който се чества на 15.08 (събота), Down Low ще представят своите най-хитови изпълнения под формата на атрактивно и зрелищно шоу.

Българските изпълнители Румънеца и Енчев също ще запалят публиката с едни от най-добрите си парчета, като разбира се ще представят и на варненската публика най-новия си хит, Don’t cha know с участието на Turbo B от SNAP. Изненада за всички ще бъде изпълнението на гърл група Cacao, които за първи път ще представят най-новият си сингъл.

Организаторите на концерта по случай празника са подготвили невиждана до сега сцена и мултимедия. Очакваме всички на 15.08 (събота) в Морската градина във Варна.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2009 г.