Donna и Dee – Няма други, видео хит с онлайн видео и снимки

Donna и Dee – Няма други, видео хит

Donna и Dee атакуват лятото с „Няма други“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5BuyoDgBGsw

„Няма други“ вече е факт! Това е най-новата песен на Donna, а в нея взима участие и нейната половинка DEE Baby.

Видеоклипът към песента е дело на един от водещите режисьори в музикалния бизнес у нас Радостин Събев – Shosho. „Няма други“ е създадена от Pure The Movement, които се погрижиха за музика, текст и аранжимент.

Прогнозите за парчето са ХИТ! От много време насам феновете на талантливите изпълнители искаха точно това, именно съвместен проект на „Най-стилната българска певица“ и „Най-добрият хост в България“!

Във видеото Donna сменя 4 визии. За стайлинга на младата певица се погрижи Get Fresh, грим – Деси Слава Бекирска, коса – Мариета Николова. След големият успех, който пожъна Donna с последната си песен „Толкова“, в колаборация с Владо Димов, Donna продължава да радва почитателите си и „Няма други“ е доказателство за това!

Donna & DEE Baby признават, че „Няма Други“ е само началото на тяхната съвместна работа и вече работят и по друг проект. Лятото двамата изпълнители ще прекарат на морето, където ще съчетаят участията с приятните емоции. Donna признава, че по време на снимките на видеоклипа е имало изключително забавни и интересни моменти и затова тя ще публикува в официалната си страница бекстейдж снимки, за да могат почитателите и да се докоснат до работния процес.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.