Донков и Кърджилова късат, следва Калканджиева?!

Болезнената любов на Деян и Радина се превръща в шекспирова драма

В извънредно живо предаване в понеделник вечер двамата решават дали ще останат заедно в КЪРТИЦАТА

Калканджиева също има семейни проблеми, мъжът й отказал да я защитава на живо в студиото

Как започна всичко: в ранните часове на петъчния ден участниците бяха изненадани от забавното си изпитание в поредната Нощ на Къртицата. Задачата на Групата беше да обикалят Базата прилепени до кравата Галя. Мисията вървеше чудесно, докато Тошко не реши да нарече животното „Жулиета“. Безобидното споменаване на Шекспировата героиня отключи в Деян Донков болезнената му ревност дотолкова, че час по-късно той започна да се държи с Радина така, че тя потърси закрила и беше оскубана.

Агресивното поведение на Донков спрямо Радина накара и нейната приятелка Рут да поиска съдействие от продукцията в стаята за откровения. Именно в тази стая Радина призна неща, за които по-късно помоли да не се излъчват. Неща, които крият тъмни страни от миналото и с Деян. Неща, за които може би ще намери смелост да говори открито в извънредното пряко предаване в понеделник вечер, когато ще стане ясно – могат ли Деян и Радина да продължат да живеят под един покрив заедно. След поредната драма между тях е сигурно само едно – актрисата не може дори да си помисли да заспи, докато нейната половинка блажено „похърква” на опустялото легло. Вместо това, Кърджилова анализира поведението на Донков спрямо нея в компанията на две от жените в Базата –Жени и Ирена.

Радина бе категорична, че няма да легне до Деян, а ще остане да спи навън. Жени пък, в стремежа си да успокои Радина, сподели малко от опита си в семейния живот. Оказа се, че миската също си има проблеми със своя любим. Той не е доволен от нещата, които Калканджиева говори, когато е на градус в ТВ шоуто. Красавицата от 90-те съжалява как всички участници си имат застъпници в студиото, а нейният собствен мъж не желае да се появява по телевизията и да я брани.

Жени смята, след като излезе от Къртицата, да си вземе синчето и за минимум седмица ше се отдели от Тачо – така се казва любимият й, все още….

Не стига това, а сайтът Pik.bg твърди, че Калканджиева е заплашена от арест заради скандал с моделки – проститутки. Ето каква е тезата на информационна агенция „ПИК БГ“:

„Много голям скандал се е завихрил в последно време около името на „шестата в света“ Жени Калканджиева. След като бил арестуван, Росен Чолов задал въпроса: „Жени Калканджиева защо не е арестувана? Тя не знае ли какво е станало?“.

Напомняме, че той беше задържан по обвинение за склоняване на млади момичета към проституция. Оказва се, че само Жени Калканджиева се е отървала от акцията, при която са били арестувани шефът на модна агнеция „FH-1” при спецакция на ГДБОП.

Малко след акцията става ясно, че Чолов е пускал на пазара за плът и момичета от „Визаж“. Модната агенция е собственост именно на Жени, която няма как да не е знаела за случващото се, а и още повече, най-вероятно е била част от схемата.

Тя и съпругата на Чолов-манекенката Ирена Милянкова са много близки приятелки. Двете в момента са заедно в предаването „Къртицата„, където именно Жени е уредила участието на колежката си. Тя е искала да й помогне да припечели някакви пари, защото в момента Милянкова и децата й са в тежка ситуация заради ареста на мъжа й.

Моделките от “FH1“-агенцията на Чолов, разказват потресаващи истории. Повечето от тях доброволно са склонявали да се продават, но е имало и такива, при които това се случвало насилствено.“

Както предположи Рут в ранните часове на деня, Деян май наистина не помни какви ги е сътворил през нощта и може би заради това дори не опита да потърси извинение от Радина, а напусна Базата за участие през стаята, в която, само преди няколко часа, Радина си изплака очите.

Странното поведение на актьора накара мнозина да се запитат – дали алкохолът е виновен изцяло или са замесени по-силни и противоречиви субстанции. Сложно е да забравиш всичко, изцяло, току-така.

Гледай видео запис от скандалното предаване онлайн – тук или тук.

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2013 г.