Донков бута и скубе Кърджилова, но тя го обича! /видео/

Деян Донков очевидно не смята, че шамарът и боят са едно и също. „Не съм бил Радина. Само съм й удрял по един шамар и съм я дърпал за косата“, каза той в „Къртицата“. Младата жена дори е подавала жалба в полицията, след като актьорът я блъснал така, че да падне. Това станало след негов запой на сватба. Жалбата била подадена на 27 август миналата година, а сватбата била ден по-рано. Извикани били и трима души за свидетели.

След като Деян посегна на лудо влюбената в него Радина, оскуба я и то в рамките на шоу по ТВ7, Кърджилова поиска засилена охрана от продукцията, защото я било страх от приятеля й.

„Удрял съм на Радина шамар и съм я хващал за косата, когато е била смъртно пияна. Но не съм я бил, както съм виждал един приятел от НАТФИЗ, който беше арестуван, защото преби жена си на стълбите и я направи на пихтия. Така аз не съм удрял Радина. Съвсем друго е да удариш един шамар на някого, когато е пиян и не знае на кой свят се намира, за да види къде е и кой му говори в момента“, обясни Донков.

„Ако не се чувстваш сигурна, ще си тръгна, за да си спокойна. Ето, аз си тръгвам, няма да си взема хонорара и ти ще си доволна тук, ако това искаш“, каза Деян на Радина. Тя се разплака и го помоли да не си тръгва. „Деяне, аз те обожавам!“, проплака разстроената млада жена.

По време на живо предаване на 20 май тя застана твърдо на страната на приятеля си. „Няма да коментирам отношенията си извън предаването. С Деян сме имали прекрасни моменти заедно, имали сме и тежки моменти като всяка двойка, която се обича. Аз винаги ще защитавам това, че ние се обичаме. Имало е двойки, които аз познавам, които са стигали до много тежки скандали“, каза Радина.

Баща й сподели, че никога Радина не му се е оплаквала от отношенията си с Деян, но той се е съмнявал, че между тях не всичко е наред. Въпреки това обаче не искал да бъде ментор в една връзка, която се оказала толкова изпепеляваща, че изненадала и самия него. „Бих й помогнал, но само с разговори и със съвети“, каза бащата на Радина – Христо. В стремежа си да оправдае по някакъв начин скандалите между дъщеря си и Донков, той каза, че цялата случка изглежда твърде драматична и вероятно е предварително режисирана и изиграна от двамата актьори, за да вдигне рейтинга на предаването.

Зрители бяха потресени, че, докато ТВ7 излъчва как дъщерята на Христо плаче с часове наред, той си задава въпроса дали подобни емоционални епизоди са включени в договора с „Къртицата“ или ще бъдат уредени с анекс…

В отчаянието си Радина започна да пита Деян какво иска да промени в себе си, за да е наред всичко с тях. „Не искам нищо да променяш!“, каза й Донков. По думите му, в кръвта си той носи и лоша информация. Тя била от баща му. Въпреки предложението от страна на продуцентите да напусне „Къртицата“, като запази хонорара си, Радина реши да остане в шоуто, защото според нея има време да оправи нещата и да реши проблемите с приятеля си. В предаването остава и Деян. Психологът Ани Владимирова се заема активно с техния случай. Тя разкри, че Радина е споделила как „малката Радина, ако не слушка, е можело да не й се говори по една година“. Така родителите на момичето обръщали гръб на проблемите й, по мнение на специалиста. Следователно, човек започва да избира агресията пред липсата на каквото и да е внимание – защото дори омразата е нещо по-ценно и свидно от безразличието.

Впечатление в епизода направиха защитниците на Деян Донков. Въпреки крещящите му проблеми, очевидно актьорът е с добри позиции. Марта Вачкова и Лилия Абаджиева (театрален режисьор) опитаха да излъскат реномето му, но аргументите им бяха безсилни пред това, което зрителят вижда и чува. Никой не си задава въпроса – не е ли нахално Марта Вачкова да се изявява в ефира на държавната телевизия, а отделно да бъде щатен коментатор в шоу на частна медия. Макар и правно да е възможно, тук се пита дали причината за подобен факт са нейните проницателност и незаменимост, или именно живот, основан на връзки и „уреждане“.

Зрителите останаха с впечатление, че Радина е била и продължава да остава сама – без подкрепа на мъжете в живота й. Вероятно е в професионален аспект да дължи много на Донков, а пък родителите си никой не може да замени. Без да получи от близките си съвет за разлъка, фината актриса, която почти се е стопила от мъка, трябва да направи крачка въпреки всички. Радина рискува да загуби наглед сигурни опори, а да спечели единствено себе си. Засега, очевидно, тази смела крачка се отлага – за неопределен момент, или за когато вече ще е твърде късно.

Частично е използвано инфо на VsekiDen.com

Гледай видео запис от епизода – линк 1, линк 2, линк 3, линк 4, линк 5.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 май 2013 г.