Дона Спанглър води в България още една звезда: Британ Тейлър с онлайн видео и снимки

Дона Спанглър води в България още една звезда: Британ Тейлър

Дона Спанглър идва в България с приятелка

Британ Тейлър е едно от „Космическите момичета“

Американската актриса и продуцент Дона Спанглър, която ще посети България през ноември, за да представи книгата си „Как да свалиш богаташ“, планира да пристигне у нас заедно с приятелката си Британ Тейлър. Британ е една от актрисите, участващи в последния филм, продуциран от Дона „Космически момичета в Бевърли Хилз“.

„Тя е точно толкова развълнувана, че ще посети България, колкото и аз – казва Дона. – За нас това ще бъде незабравимо приключение.“ Британ ще присъства и не представянето на книгата „Как да свалиш богаташ“, заедно с Дона.

Двете са приятелки от дълго време. Британ се запознава със съпруга си Джери Кетъл именно на снимачната площадка на „Космически момичета”, където Дона го избира за една от ролите. След дълго ухажване, продължило година и половина, Британ и Джери са първата двойка, която сключва брак на сцената на концертната зала „Уолт Дисни“. Дона е плътно до Британ в ролята на нейна шаферка. На сватбата присъстват знаменитости като губернатора на Калифорния Арнолд Шварценегер и шефа на лосанджелиската полиция Бил Бартон. Въпреки невероятния потенциал, който изглежда,че притежава, връзката на Джери и Британ продължава малко повече от година, след което се разделят.

Британ Тейлър е част от кино-индустрията от тийнейджърска възраст. За пръв път се снима в пилотен епизод на „Ред Грънджи, Началото“ и оттогава е на сцената, в телевизията и в различни филми. Снимала се е във „Full House”, “Rescue 77”, “It’s a Living”, “Спасители на плажа”, „Caroline in the city”, “90210”, “Hot Springs Hotel” и др.

На европейската публика става известна след участието си на филмовия фестивал в Кан заедно с Дона Спанглър, Симон Фуско, Джил Ноел и Лин Лангдън. Те са известни като „Луксозните дами” в Германия. Pro Sieben включва момичетата в шоуто Тафф 2007.

Сред скорошните роли на Британ е комедийната й изява в „Mc Cartney’s Genes”, продуциран от Кейт Аткинсън. В този филм тя участва заедно с бившия си съпруг-мултимилионер Джери Кетъл.

След развода Британ разчита изцяло на семейството и приятелите си, за да преживее разочарованието.

На снимката: Дона, Британ (с черната рокля) и Али на премиерата на „Космически момичета“

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2009 г.