Дона Спанглър развесели Лос Анджелис с новата си комедия

Космическите момичета на Дона Спанглър превзеха Холивуд

Премиерата на филма в Лос Анджелис събра огромна публика

Комедията „Космически момичета в Бевърли Хилс“ бе представена за първи път на 31 юли, в кино Бевърли Феърфакс в Лос Анджелис, като част от международния филмов фестивал за независимо кино.

Продуцентът и актриса Дона Спанглър пристигна на събитието в бяла лимузина, заедно с някои от актьорите – Али Мос, Джил Ноел и главния продуцентът на филма Ричард Бенвенисте.

Няколко минути по-късно с втора лимузина пристигна и актрисата Британ Тейлър, която се присъедини към останалите за снимки и интервюта преди прожекцията.

На премиерата на филма дойдоха много приятели на Дона, сред тях и популярният актьор Джъд Нелсън. В препълнената зала се наложи някои гости да останат прави, защото местата се оказаха недостатъчни за всички, които искаха да гледат.

„Космически момичета в Бевърли Хилс“ разказва историята на три красиви момичета от Космоса, които попадат на Земята, приземявайки космическия си кораб в двора на един от най-заможните и влиятелни ергени в Бевърли Хилс – Барон Вон Бенсъс. С необикновените си сили и чар, момичетата успяват да изпълнят филма с приключения и смях, давайки на всички плейбои урок, че не е чак толкова трудно да укротиш лошото момче в тях.

Комедията накара всички гости да се забавляват и да се смеят със случките във филма и след прожекцията Дона Спанглър бе поздравена за работата си.

След премиерата Дона, актьорите от каста и специалните гости се отправиха на афтър парти в Хало клуб, където празнуваха до сутринта.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2009 г.