Домът на Рейвън от Дисни Ченъл – сериал

Новият комедиен игрален сериал “Домът на Рейвън“ започва в събота, 10 февруари, по Дисни Ченъл

Дисни Ченъл обявява премиерата за България на нов комедиен игрален сериал на 10 февруари от 10:30 часа. Сериалът проследява историята на Рейвън след края на поредицата That’s So Raven – комедия, която получи много награди и продължава да докосва деца, тийнейджъри и семейства по целия свят.

“Домът на Рейвън“ показва веселбата и приключенията на дългогодишните най-добри приятелки Рейвън и Челси – и двете вече разведени с деца. Рейвън има близнаци – Букър и Ния, а Челси син – Леви. Живеят в оживен и пъстър дом. В него често идва и най-добрата приятелка и съседка на близнаците – Тес. Рейвън не е споделила с децата си, че все още може да вижда в бъдещето. В същото време синът й Букър също е открил, че притежава способността да вижда в бъдещето, но го крие от майка си.

“Домът на Рейвън“ е развит от опитните писатели и продуценти Скот Томас и Джед Елинов – познати от сериала на Дисни „Най-добри приятели завинаги“. Идеята за него пък е на авторите на That’s So Raven – Майкъл Пориес и Сюзън Шърман.

Първата оригинална продукция на Дисни That’s So Raven разказа историята на Рейвън Бакстър, тийнейджърка, чиято способност да вижда в бъдещето често я вкарва в неприятности. Сериалът грабна аудиторията заради историите, които показват важната роля на родителите в живота на децата им и лекия и комедиен начин на поднасяне. Поредицата стана хит още с премиерата на първия си епизод през януари 2003 г. И отбеляза най-високите рейтинги за Дисни за времето си сред децата на възраст от 6 до 11 години. Сериалът даде тласък на кабелната индустрия и имаше отзвук в продължение на години.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 5 февруари 2018 г.