Домът мечта по bTV – безплатен ремонт от екипа на Мастър Шеф!

Стартира социален тв проект, който сбъдва мечти за нов дом

Продуцентска къща Constantin Entertainment, познати на нашия пазар с риалити проекта MasterChef по bTV стартират следващия си проект, който има хуманитарна цел.

Проектът е насочен към хора, които живеят в апартамент или къща – в лошо състояние и имат нужда от основен ремонт. Екипът изпраща архитекти и строители, които да преобразят дома им в дом-мечта, за да могат да се радват на нова кухня, всекидневна, детска стая, спалня.

Шоуто поема всички разходи и административни стъпки, свързани с ремонта. Целта е да помогне на хора, които наистина имат нужда от тази помощ.

„Бихме искали да ви призовем да се включите в това благотворително начинание.

Ако вие живеете в лоши битови условия или познавате такива хора, помогнете им като споделите информацията за проекта и начините, по които могат да се свържат с нас.

Могат да ни изпратят имейл на следния адрес: domatmechta@gmail.com

или да ни потърсят на следните телефони:

(02) 904 76 50

087 99 18 000

А ако вие имате техни контакти, изпратете ни ги и ние ще се свържем с тях. Ще запазим анонимността ви по ваше желание.“, апелират от Constantin Entertainment.

Единствените условия са жилището да е собствено или общинско, и да се намира в София или в радиус от 50 км около София. Без значение са възрастта, броят на членовете на семейството, дали работят или са безработни, и причините, поради които не могат да си позволят такъв ремонт в момента.

„Помогнете ни да сбъднем мечтите на тези хора. Благодарим ви!“ – призовават продуцентите.

Коментари (3)

Публикувано в на 9 юни 2015 г.