„Домашно порно“ на Виктор вече се вее из нета (ВИДЕО)


Тотален провал… или може би хит?! „Следващата стъпка е домашно порно”!

Хумор, сарказъм и пиперливи рими предлага Виктор в новото си комерсиално парче „Домашно порно“, което вече се появи в интернет мрежата. Само за няколко часа то набра солидна скорост в порталите за видеосподеляне Vbox7 и YouTube.

Проектът е посветен на актуалната тема за т.нар. момичета бръмчалки, готови да овършеят без компромиси всяко легло в постигането на поставените си цели. Социалната тема обаче не натежава, а е поднесена много подходящо за летния сезон, разкри поп-фолк певецът.

Песента „Домашно порно“, която първоначално беше представена с работно заглавие „Спорно“, е дело на две нови имена за фолка – текстописеца Йордан Гергов и аранжора Красен Павлов.

За да затвърди етикета си, приписан му от медиите – „скандалният певец“, Виктор отново не е изневерил на стила си. В текста е включена рап част, където са замесени имената на двамата екранни любимци Иван и Андрей, като е поставен пръст и в тяхната болна рана – маститата собственичка на котарака Хо-хо, медийният критик Васа Ганчева. Какво мнение ще имат тв опосумите, след като до ушите им стигне парчето, възпяло г-жа Ганчева, пък и самите тях – тепърва ще става ясно.

Финалът на парчето е построен именно като рап. В тази част са замесени имената на Васа Ганчева, митичната Госпожа с брадата и Иван и Андрей:

Романтична вечеря с кака ти Васа –

изпразнени бутилки, обърната маса.

Госпожата с брадата верно ли е гей?!

Най-добре да питаме Иван и Андрей.

Шефът не запълва, само разширява

дупките в тая (…) държава.

Гледахте ли снощи с Венета „Горещо“ –

някакви колежки целунали нещо…

Парчето се сдоби и с видеореализация, която и този път беше поверена в ръцете на клипмейкъра Тенчо Янчев.

Пълно с хумор е видеото към проекта „Домашно порно“, издаде в аванс певецът. В него участват все образи от сой.

Теренът на снимките беше „Виктория Палас“ на Слънчев бряг, а някои сцени бяха заснети в студио.

Героите на видеото са повече от любопитни. Сюжетно-имиджовият клип ще покаже интересния персонаж на Госпожата с брадата. В тази роля влиза Мариян Маринов, който е известен с изявите си отпреди години с оркестър „Кристал“ и с екзотичния си прякор Шоколадката.

„Няма такъв образ просто! Пред камерата прави такива маймунджилъци и скечове на поразия, че щяхме да се разглобим от смях на снимачната площадка с режисьора Тенчо Янчев – разказа Виктор. – Мариян се чекне пред камерата, а в това време сервитьорката – друго действащо лице, го халосва с една табла по главата, за да го накара да спре да пее“.

Мариян е облечен в много интересен тоалет, който препраща към първите сценични изяви на един много известен човек от публичното пространство.

„Не казвам за кого става дума, не питайте – такива хора има навсякъде около нас и естествено – и по телевизията. Всеки може да изпробва въображението си. В моя клип той се казва Госпожата с брадата“, лаконичен беше Виктор.

Централно място във видеото е отредено на Мис Секси лято 2010 Катерина Йорданова, която е модел на модната агенция VS Models. Тя е „момичето за вечерта“ на Виктор, което – според сюжета на клипа – посяга на изпълнителя. Майтапчийски момент от лентата е, че сервитьорката изважда една метла и се опитва да измете чернокоската пред очите на певеца, разкри Виктор.

Коментари (3)

Публикувано в на 11 октомври 2010 г.