„Домашен арест“ по bTV отнема девственост

Гъркиня отнема девствеността на Емко. Райчо заживява с жена, а Коцето и Сиси посрещат зет в дома на мама Еми –в „Домашен арест” по bTV

Зрител става сценарист заради Филип Аврамов и пише историята в сериала

На 12 октомври (петък) от 20:00 часа в „Домашен арест” напрежението в къщата на тъщата ще ескалира. Райчо е влюбен и води своята изгора в дома си с намерението да заживее с нея. Проблемът е, че все още не е разведен. И докато Райчо отсъства, за да уреди развода си с настоящата си съпруга, Коцето е отговорен за прелестната гъркиня, за която приятелят му иска да се ожени и трябва да я опази от лошите роднини. Присъствието на екзотичната и красива дама води до редица недоразумения и комични ситуации. Тя успява да оплете Емко и дори да отнеме девствеността му в една паметна нощ. Как ще се развият събитията и какво ще се случи с триъгълника Емко, Райчо и гъркинята, и как това ще се отрази на отношенията на Райчо и Емко, зрителите на bTV ще разберат до часове.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Епизодът „Гъркинята на Емко” се отличава от досегашните по две неща – за първи път в историята на българските сериали сценарият е създаден от зрител, а сцените са заснети под  режисурата на Станислав Тодоров – Роги. Авторът на сценария е Светослав Наумов – Нахум (на снимките), който, вдъхновен от играта на Филип Аврамов, решава да напише сценарий, в който да го постави в интересна ситуация. Наумов е писател, чиито разкази са публикувани във виртуалното студио на Копола, член е на американското сдружение на писателите  – American Fen Center, редактор на американско литературно списание Audience, член на Български съюз на писателите, автор на два романа – „Раптус” (преведен на англ. и руски, работи се по филмирането му в Америка) и „Доктринер”.

Във втория епизод от „Домашен арест” за вечерта любовта отново ще е на дневен ред. Райчо засажда черни мисли в главата на КОЦЕТО, че малкото му момиченце ЗАРА вече не е малка и сигурно не е и девствена. Спокойният сън на КОЦЕТО е вече минало – хвърля се в трескава намеса в личния живот на ЗАРА. АНАСТАСИЯ се опитва да го успокои – с този контрол нищо няма да постигне – трябва да има доверие на дъщеря си, както тя прави. За да успокои съпруга си Сиси забранява на ЗАРА да излиза, докато не се запознае с приятеля й. Какъв ще се окаже той и какво значи празен sms между майка и дъщеря зрителите ще разберат на 12 октомври по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 12 октомври 2012 г.